Aktuális

Hálálra verhette húgát Nádudvaron, megakadályozhatták volna

Bors

2016. július 5. kedd 13:54

A vád szerint a férfi többször is megverte a húgát, aki volt, hogy el is szökött otthonukból, és rendőrök vitték haza. A folyamatos bántalmazásról többen is tudtak, mégsem tett senki semmit.

A bíróságon a férfi állította, hogy nem ő verte meg a testvérét, az csak egyszerűen leesett az ágyról. A súlyos sérüléseket firtató kérdésre pedig azt mondta, hogy „a nő a sérüléseket saját magának csinálta, ő ezt észre sem vette”. A vádlott szerint húga ruhája pedig azért volt véres, mert csirkét vágott.

Az Abcug.hu cikke szerint a meggyilkolt nő a férfi gyámsága alatt állt és már a gyilkosság előtt is többször megverhette. Erzsébet többször is elszökött a férfitől, volt, hogy a szomszédságban lakó rokonokhoz menekült, mondván, József meg akarja ölni. Erről a rendőrség és a gyámügy is tudhatott. A nő szociális gondozója ennek ellenére később azt mondta: teljesen épnek látta, igaz, azt nem kérdezte, hogy miért szökött meg otthonából.

Olyan eset is előfordult, hogy a férfi nem engedte be a szociális munkásokat. A helyiek szerint azért, mert akkor éppen jól látszottak a verésnyomok a nőn.

További cikkek

Bejelentés

Túl messzire ment a baloldal a járványkezelés támadásában: Itt vannak Orbán Viktor legfrissebb bejelentései

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Ez is érdekelhet