Aktuális

Elképesztő! Hova tűnt a kórházból a bepelenkázott Imre?

Hu-Zo

2016. július 20. szerda 05:40

Képtelenségnek tartja öccse eltűnését Mile Sándor. Április 9. óta semmi hír nincs róla, pedig szerinte elképzelhetetlen, hogy saját lábán elhagyhatta a karcagi kórházat, ahova tavaly október 5-én vitték be.

Forrás: MTI

Imre öcsém el­esett, beütötte a fejét, és vérömleny keletkezett az agyában. Hogy emiatt miért a pszichiátrián kezelték, azt nem tudom – meséli a Borsnak Sándor.

– 10-15 féle gyógyszert kapott, és kikötözték. Mi Püspökladányban lakunk, a 85 éves édesanyámmal hetente kétszer tudtuk meglátogatni. 75 kilóról lefogyott 45-re, és ha eloldották, menni is csak annyit tudott, hogy legfeljebb az asztalig elbotorkált.

Imrét utoljára április 3-án, vasárnap látogatták meg hozzátartozói. Akkor megbeszélték a kórházzal, hogy következő szerdán hazaviszik. Már a betegszállítók is visszaigazolták a megrendelést, amikor telefonáltak a kórházból, hogy nem engedik haza a beteget, mert a család nem tudja otthon ápolni megfelelően.

– Ami azután történt, arra nincs magyarázat – folytatja a báty. – Szombaton hívtak a kórházból, hogy Imre eltűnt, ami képtelenség. Egy szál pólóban, bepelenkázva, papucsban nem sétálhatott ki az ötfokos hidegbe. Hiába érdeklődtem a kórházban, hogy mi történt, azonkívül, hogy eltűnt, semmit nem mondtak. Hasztalan kértem a kórházi jelentést, azt válaszolták, hogy csak akkor adják ki, ha megkerül. Feljelentést tettem a rendőrségen a kórház ellen, de a nyomozás eredményéről sem mondanak semmit. A kórház nekik sem adta ki a jelentést, sőt feljelentett minket. Az intézmény be van kamerázva. Kértük, hogy nézzék meg a felvételt, de állítólag az aznapi nincs meg. Anyám depressziós lett, éhségsztrájkot akar kezdeni a kórház előtt. Nem tudjuk, hogy mi lehet a dolog mögött, miért ez a nagy tit­kolózás.

Csípős

Túl szomorú ez a történet a viccelődéshez, de állítólag amikor valakit téridőugrással elragadnak az ufók, akkor leállnak a térfigyelő kamerák is. Vajon ezen a nyomon még nem indult el senki? Huszti Zoltán

Megkerestük a karcagi Kátai Gábor Kórházat, ahonnan egy közleményt küldtek. Eszerint Mile Imre eltűnése ügyében a Püspökladányi Rendőrkapitányság jelenleg is körözési eljárást folytat.

Erre tekintettel további információt az intézménynek nem áll módjában adni. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságtól pedig annyi tájékoztatást kaptunk, hogy Mile Imrét még mindig keresik, eddig nem sikerült a nyomára bukkanni.

További cikkek

Baleset

Megrázó képeket kaptunk: ebben az autóban égett halálra a 20 éves fiú Tolna megyében

Baleset

Kiderült, ki halt meg az M1-esen történt tragédiában

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Német magazin: Novák Katalin a megkeseredett, jobboldali populista személy pontos ellentéte

metropol.hu

Elképesztő videó terjed a neten! Kulcsár Edináról énekel egy buliban G.w.M.

life.hu

Túljutott a hatodik járványhullám csúcsán ez az ország: de megjelent náluk az omikron egy újabb variánsa

vg.hu

A második világháború óta nem érte ekkor veszteség Oroszországot

szon.hu

Modern felvonó visz majd fel a Kopaszra

origo.hu

Elkészült az új balatoni nádtérkép

vg.hu

Magyarországra is érkezhetnek amerikai csapatok

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hihetetlen, hogy kapusként három gólt is lőttem – Palicka

ripost.hu

Most kaptuk a hírt: holttest hever az újpesti panelház előtt

mandiner.hu

Az MCC vendégoktatója, Gladden Pappin beszélt Magyarországról Tucker Carlson műsorában

origo.hu

Fontos bejelentést tett egy népszerű hazai áruházlánc a SZÉP-kártyákról