Aktuális

Legyen Király Gábor szomszédja!

Bors

Létrehozva: 2016.06.30.

Mindenki mackónadrágos kapusa évek óta elkötelezetten egyengeti szülővárosa sportéletét. A Király Sportlétesítmény az Eb után jó eséllyel Szombathely egyik legfelkapottabb helye lesz, hiszen ki ne szeretne összefutni az akár törött ujjal védő, veterán kapussal! Ha állandó szomszéddá válna, két lehetősége van. Mutatjuk!

A Temesvár utca 44. szám alatt található Király Sportlétesítmény - a Szombathelyet kevésbé ismerők számára - Újperint városrészben található, nem messze az Újtemető mellett. 

Az alábbi, 192 nm-es, 17,4 millióért kínált, még némi pofozásra szoruló ingatlan a Perint Lakópark egyik jól megtervezett családi háza, amelynek bár építését a tulajdonosok elkezdték, munkahely váltás miatt azonban végül felfüggesztették a projektet. 

Aki a Fő tér zajától távolabb csendes, nyugodt környezetbe szeretne munka után hazatérni, annak ez egy ideális hely. Maximum a lelkes lihegés és az adrenalinnal és endorfinnal kevert üdvrivalgások zavarhatják a környéken a nyugalmat. De az meg ugye kit zavar?

További képek itt érhetők el!

De ha valaki egy nyugágyban fekve kibicelne Király Gábor szomszédságában, 3 millió forintért megszerezheti az alábbi 1000 nm-es, igényesen karbantartott, gondozott kiskertet. A telken villany, fúrt kút, és két kis ház található, ezen felül pedig számos gyümölcsfa: cseresznye, meggy, alma, körte, szilva. 

Egy jó pálinkára talán a mester is beugrik egyszer…
További részletek a telekről itt érhetők el!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek