Aktuális

Megrázó tragédia: fejbe lőtte magát az ötéves kislány

Bors

Létrehozva: 2016.05.25.

Tragédia rázta meg a louisianai LaPlace városát, miután szombaton reggel holtan találtak otthonában egy ötéves kislányt. Haley Moore édesapja fegyverével lőtte fejbe magát, miközben édesapja zuhanyzott.

A WDSU szerint az apa Eric Moore a töltött lőfegyvert az egyik kisasztalon hagyta, ahonnan Haley elvette azt, majd véletlenül elsütötte. A tragédiát a két kistestvér végignézte, és szinte csoda, hogy ők nem sérültek meg a borzasztó felelőtlenség miatt. Bár a kis Haley a mentők kiérkezésekor még élt, végül a kórházban belehalt sérüléseibe. Elképesztő, hogy ha az apa csak a legalapabb fegyverbiztonsági szabályokat betartja, akkor nem történik ilyen szörnyűség.

Greg Baker hadnagy szerint a golyó kislány mellkasának jobb oldalán hatolt be az apró testébe, és a bal karja alatt távozott. Moore-ék szomszédai a rendőrök kiérkezésekor már tudták, hogy nagy a baj, a két másik gyermek ugyanis zokogott a ház előtt. A férfi egyébként elvált feleségétől, és éppen apanap volt, amikor a tragédia bekövetkezett.

Moore teljesen összetört lánya halála miatt, és érthetetlen módon ezidáig nem emeltek vádat ellene. Vagyis némiképp mégis érthető: bár az USA 37 államában a felnőtteket bűnügyi felelősség terheli, ha egy kiskorú közelében ellenőrizetlenül hagynak egy lőfegyvert, Louisinában ez a szabály nem él...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek