Aktuális

Elgáncsolta a bliccelő diáklányt az ellenőr

H. Á.

2016. május 26. csütörtök 05:40

<p>Előbb megrángatott, majd kigáncsolt egy jegy nélkül utazó diáklányt egy BKK-ellenőr a Keleti pályaudvarnál, a metróban. Az eset múlt hét pénteken történt. A történtekre egy szemtanú hívta fel a figyelmet a közösségi oldalon. </p>

– Egy húsz év körüli, törékeny lánnyal szemben intézkedtek az ellenörök. A lány végül igyekezett kitérni a meglett BKK-sok elől és elmenni, mire egyikük kitette a lábát a lány elé. Megdöbbenve figyeltem, ahogy a térdére esik a kemény márványlapon, feje pár centire volt egy masszív oszloptól. Gáncsoló ellenőrünk rám pillantva rögtön a bokájához kapott eljátszva, hogy a lány megrúgta – mesélte a Borsnak az esetet közelről nyomon követő háromgyermekes édesanya.

A kamera dönt

A jegyellenőr azonnal jelentette telefonon a feletteseinek az incidenst. Kollégái közül, akik az állomáson éppen szolgálatban voltak, jelentést írtak a látottakról.

Az ügy vizsgálata folyamatban van – írta megkeresésünkre a BKK, akik visszanézik a kamerafelvételeket is. Amennyiben az ellenőr valóban szándékosan gáncsolta el az utast, akkor viselkedése természetesen elfogadhatatlan. Egyelőre azonban a bejelentésben leírtakat nem lehet tényként kezelni – olvasható a BKK válaszában.

Sikerült megtalálnunk a szóban forgó utast is.

– Nem volt nálam készpénz, de nagyon siettem, így nem vettem jegyet. A Déli pályaudvarnál szálltam fel, ott nem ellenőriztek. A Keletinél viszont a mozgólépcsőnél állt több ellenőr is. Mondtam az egyiküknek, hogy sajnos sem jegyem, sem bérletem nincs. A személyimet kérték, de nem akartam, hogy megbüntessenek. Az egyik ellenőr elkezdett rángatni, mire kiabáltam, hogy ne csinálja. Elengedett és mondta, hogy ő nem ért hozzám csak elém állt. Ekkor döntöttem úgy, hogy megpróbálom kikerülni. Nem tudom, hogy kigáncsolt  vagy megrúgott, de azt éreztem, hogy kicsúszik a lábam alól a talaj és esek egy hatalmasat. Fájt a jobb kezem, amire estem, és nem tudtam lábra állni. Elkezdtem sírni, mire ő kamuból megfogta a lábát, mintha neki is fájna – emlékszik a történtekre. Elmondása szerint nem büntették meg ugyan, de bocsánatot sem kértek tőle. Utóbbira már nem is tart igényt. 

További cikkek

Eltűnt

Ezek voltak a magyar kislány utolsó szavai eltűnése előtt, nagy erőkkel keresik

Gyilkosság

Halálos késelés a XVI. kerületben: Könnyek között vallotta be tetteit a gyilkos

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában

borsonline.hu

Szörnyű dolgot tettek a kisfiúval: Holtesttét egy pincébe temették el

origo.hu

Harry Potter megformálója ötszörös Grammy-díjas zenész bőrébe bújik

mandiner.hu

Macron szerint ha nincs jogállamiság, jön az önkény

heol.hu

Két ember halálához vezetett a kerecsendi férfi felelőtlen száguldozása

origo.hu

Rákaptak az invazív kagylókra a balatoni pontyok

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Mérhetetlen csalódottság van bennem – Nagy László

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

mandiner.hu

Sok külföldi cég a mérnökök miatt jön Magyarországra – a BME rektora a Mandinernek

origo.hu

Kimentek a 26 éves Opel Astrával az autópályára, a sofőr se hitte el, mennyivel tudott menni - videó

life.hu

Áll a bál a Megasztár háza táján: "Oláh Ibolya nem mond igazat” - állítja az egykori zsűritag

origo.hu

Ezek voltak a Budapesten szíven szúrt férfi utolsó szavai