Aktuális

1 hónapos kislányt hagyott hátra a halálra vert Gábor

M. S.

2016. április 15. péntek 05:10

Egy hónapja született meg a kislánya, most családja siratja a halott családapát. L. Gábor a General Electric ózdi gyárában dolgozott, családja szerint az üzem biztonsági őrei okozhatták a végzetes sérüléseket.

Rejtélyes haláleset történt szerdán a General Electric ózdi gyárában. Az áldozat egy 23 éves fiatalember, az üzem egykori dolgozója. A boon.hu csütörtökön arról írt, hogy a férfit a gyár biztonsági őrei bántalmazták, miután ő behatolt az üzem területére. A lap szerint azt sem lehet kizárni, hogy a srác valamilyen szer hatása alatt állt.

– Halált okozó testi sértés bűn­tettének gyanúja miatt indítottunk büntetőeljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen – közölte a Borssal Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

– A vizsgálatot szakértők bevonásával folytatjuk, a halál okát igazságügyi orvos szakértő állapítja meg, egyéb körülményekről egyelőre nem nyilatkozhatunk – tette hozzá a szóvivő.

Az áldozat ismerősei a közösségi oldalakon azt írták: a férfi nem állt semmilyen szer hatása alatt. Vékony fiatalember volt, ennek ellenére három jól megtermett biztonsági őr fogta közre. Többen azt állítják, hogy olyan erős behatások érték a testét, hogy egyik szerve leszakadt. Ezeket az állításokat azonban egyelőre semmilyen hivatalos csatornán nem erősítették meg.

A Borsnak az áldozat testvére elmondta: Gábor háromszor járt az elmúlt napokban a munkahelyén, hogy elintézze a kilépését, elszámoljon és leadja a belépőkártyáját.

– Második alkalommal a kártyát leadta, de mindennel nem végzett, ezért ment vissza szerdán is. Nem tudom, hogy az őröknek mi volt a baja Gabival, a kollégái azonban elmondták nekünk, hogy egy üvegfalnak nyomták, földre rántották, majd hárman rátérdeltek. Utána meghalt. A családunkat az egyik dolgozó hívta fel, ő mondta el nekünk, mi történt. Sokkolt minket a hír. Gábornak egy hónapja született a kislánya, boldog ember volt. Sosem szenvedett sem­milyen betegségben, kicsit magas volt a vérnyomása. Megnéztük a holttestét, csak a feje látszódott ki a zsákból, az állán sérülést láttunk. Felfoghatatlan, hogy ez megtörténhetett, most a boncolás eredményére vá­runk – tette hozzá az áldozat fivére.

Gábor egy hete még büszkén írta ki az egyik Facebook oldalon szerelme és kislánya fotója alá: „Szépségeim, imádlak titeket!”

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

likebalaton.hu

A Balatonnál is szép számmal számolhatunk fülesbaglyokat

life.hu

Végre! Megszólalt Kembe Sorel: ilyen a kapcsolata gyerek anyjával, Kondákor Zsófival

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter saját közönségének hozzátartóin viccelődött

szon.hu

Törölközőben mutatta meg magát az Exatlon riportere, Nagy Réka

origo.hu

Nagy számokkal dobálózhat a Motorola következő prémium mobilja

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

vg.hu

Az omikron egyik alváltozata az eddigieknél is fertőzőbb lehet

ripost.hu

Tombol az omikron Magyarországon: ezt fotózták a Margit hídnál

borsonline.hu

Most jelentette be az örömhírt Krausz Gábor: Úton a következő!

origo.hu

Puszta kézzel tettek odébb egy autót a svéd kézisek Budapesten - videó