Aktuális

Morbid: saját virrasztásán cigivel a kezében ült - fotók

Bors

Létrehozva: 2016.03.13.

Elképesztően bizarr módját választotta egy család, hogy végső búcsút vegyen egy 26 éves fiútól, akit nem régiben brutális módon agyonlőttek. Ahelyett, hogy koporsóba fektették volna a holttestet, hétköznapi ruhába öltöztették, leültették egy székre, a kezébe cigarettát tettek és a szemét is nyitva hagyták.

A Puerto Rico-i férfival március elején 15 lövéssel végeztek, a rendőrség egyelőre még nem tartóztatott le senkit az ügyben.

A család úgy döntött, nem a hagyományos módon szeretnék kegyeletüket leróni a tragikusan fiatalon elhunyt Fernando de Jesus Diaz Beato előtt. Mivel boldog, fiatalos, aktív életet élt, nem akarták utoljára egy koporsóban fekve, öltönyben látni. Helyette ráadták kedvenc ruhadarabjait és olyan pózba helyezték, ami illik az elhunyt hajdani személyiségéhez: a halott fiú keresztbe tett lábbal, cigarettázva, baseball sapkában, tréningruhában és nyitott szemmel várta a gyászolókat.

Az effajta búcsúztatás egyébként kezd egyre elterjedtebb lenni az országban, de Beato esete volt az első alkalom, hogy nem csukták le a halott szemét.

A különös szertartást intéző temetkezési szervezet tulajdonosa szerint azért vált népszerűvé ez az első pillantásra hátborzongató megoldás a szigetországban, mert az emberek szeretnének úgy elbúcsúzni halottaiktól, amilyennek az életben ismerték őket.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek