Aktuális

Megható: Facebookon keresi sosem látott apját a tini

Bors

Létrehozva: 2016.03.04.

A fiatal srác 1996-ban egy fesztiválon fogant. Apjának csak a keresztnevét tudja.

A történet jól ismert: egy fiú és egy lány találkozik egy rockkoncerten. Egymásba habarodnak, és a románcból születik egy kisfiú. A fiú ma már fiatalember, aki mindent megtenne azért, hogy legalább egyszer találkozhasson az apjával.

A Durhamville-ben élő Jette Collins 1996 nyarán fogant egy rock fesztiválon New Yorkban. Édesanyja csak 16 volt, amikor elment az első K-Rockathonra, ahol találkozott egy sráccal, akitől teherbe esett. Amikor a lány megtudta, hogy gyermeket vár, már nem tudott kapcsolatba lépni a fiúval, akinek csak a keresztnevét tudta. Jette most a Facebookon kér segítséget. Tudja, kicsi az esélye, hogy rábukkanjon biológiai apjára, de mint mondja, már annyi emberen segített a közösség...

 

Közzétette: Jette Collins – 2016. március 2.

 

„Keresem azt a Jason nevű férfit, aki 1996-ban Syracuse-ban élt. Az első K-Rockathonon találkozott egy Diana Collins nevű lánnyal. Én vagyok az eredménye annak az éjszakának. Nem kérek semmit, csak szeretnék találkozni a biológiai apámmal” - írja a fiú a posztban, amit azóta több, mint nyolcezren megosztottak, valamint több ezren bátorították a fiút és kívántak neki szerencsét.

Jette édesanyja azonban sajnos nem sok részletre emlékszik abból az éjszakából. A dátum és a helyszín biztos - 1996. július 28., Oneida megye - azonban sem azt nem tudja, melyik koncerten ismerkedett meg a fiúval, és személyleírást sem tudott róla adni - számolt be a különös apakeresésről a New York Daily News.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek