Aktuális

Kórházba került Orbán Viktor veje

Munkatársunktól

Létrehozva: 2016.03.10.

Baleset érte Orbán Viktor vejét, Tiborcz Istvánt. Orbán Ráhel férje szerencsésen megúszta az esetet, saját lábán távozott a kórházból.

Nagyon meglepődött a Bors szemfüles olvasója, amikor kedden a Péterfy Sándor utcai kórház baleseti sebészetén fekve, az orvosra várva a szomszéd ágyon észrevette a kormányfő vejét. Tiborcz István ugyan nem sokat szerepel a sajtóban, de a feleségére, a várandós Orbán Ráhelre irányuló mé­diafigyelem okán az ő arca szintén ismert lett.

Az orvosnak Tiborcz elmondta: éppen egy konditeremben edzett, amikor az egyik gyúrópad mellett elhaladva véletlenül meglökött egy súlyzórudat. Nem voltak rajta súlyok, bár a rúd önmagában is legalább tíz-húsz kiló. A vas a jobb lábára esett.

A mi­niszterelnök vejét viszonylag gyorsan ellátták a kórházban. Megröntgenezték, merevítőt tettek a lábára, majd haza is engedték. Egy ismeretlen barát autójával távozott. Néhány nap múlva azonban kontrollra vissza kell térnie. Gyógytornára nem lesz szüksége.

A kormányfő környezetében érdeklődtünk az esetről, de Tiborczot végül nem si­került elérnünk. Volt cégén, a világítástechnikával foglalkozó, ko­rábban sok közbeszerzést elnyerő Elios Zrt.-n keresztül sem vehető fel vele a kapcsolat, mivel eladta részesedését a vállalatban. Erre azért kerülhetett sor, mert a milliárdos állami, önkormányzati megrendelések miatt a sajtó sokat támadta az üzletembert, és rajta keresztül Orbán Viktort.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek