Aktuális

Kiutálják a falujukból Vivien gyilkosának szüleit

M. S., L. E.

2016. március 19. szombat 04:00

Nem elég a K. családnak megbirkózni azzal, hogy fiukat gyilkossággal vádolják, még a kakucsiak nagy részének gyűlöletével is szembe kell nézniük. K. Bálint családja a tragédia óta nem mutatkozik a falu ut­cáin, az interneten is gyűlölethadjárat indult ellenük.

Még hetekkel a tragédia után is forrnak az indulatok a Pest megyei Kakucson. Mint ismeretes: március 5-én K. Bálint halálra szurkálta a 20 éves M. Vivient. A fiatalok gyermekkori barátok voltak, a tragédia előtt a lány megkérte Bálintot, hogy vigye haza egy szórakozóhelyről. A kocsiban azonban összevesztek, és a fiú meggyilkolta Vivient.

– Nekem bárki bármit mond, az biztos, hogy egy gyerek csak akkor csinál ilyen szörnyűséget, ha a nevelésében valamit alapvetően elrontanak. Miért nem tanította meg Bálintot az anyja meg az apja, hogy miként kell a dühét levezetni? Remélem, elköltöznek innen, mert a gyászoló családnak szörnyű lenne, ha nap mint nap látniuk kéne a fiú famíliáját. Így soha nem fogják tudni feldolgozni a történteket – mondta biciklijére támaszkodva egy helybéli asszony.

A többség nem is tagadja: amennyiben módja lesz rá, elmondja a véleményét a gyilkossággal gyanúsított fiú családtagjainak.

– Már többen megtették ezt, és úgy gondolom, igazuk volt. Az egyik barátom találkozott velük a Fő utcán, és odakiabálta nekik, hogy gyilkosok. Nem hiszem, hogy itt fognak élni még sokáig, hiszen nem lesz ember, aki beszélni fog velük – csatlakozik be a beszélgetésbe egy középkorú nő.

Úgy tudjuk: miután a szülők megtudták, hogy mit tett Bálint, először teljesen bezárkóztak, nem akartak senkivel beszélni. Majd úgy döntöttek, hogy a vállalkozásaik miatt nem bújhatnak el örökké, és kijöttek az utcára. Ekkor azonban olyan inzultusok érték őket, hogy idejük nagy részét inkább a tanyájukon töltik, ahol Bálint is élt.

Vivien temetésének időpontjáról még nem döntött a gyászoló család, csupán az biztos, hogy elhamvasztják a brutálisan megölt húszéves lány holttestét.

A tettes házához akarnak menni

Miután K. Bálint Facebook-oldalát törölték, a meggyilkolt M. Vivien egyik barátnője csinált egy másikat, amin mindenki szabadon szidhatja a 20 éves kakucsi lány előzetesben levő gyilkosát.

„Törölték K. Bálint profilját a FB-ról! De ezzel nem tudják törölni azt, amit tett, és itt üzenünk neki, hogy tudja: ha bent nem csinálják ki, akkor majd idekint teszünk róla, hogy átépítsük a fejét” – írta, és még sokan mások vezetik le a gyilkos iránt érzett dühüket az oldalon. Vannak, akik azt írták, hogy a gyilkos háza elé kellene vonulni. Mások szerint ennek az egésznek semmi értelme, hiszen Vi­vient már nem hozza vissza az élők közé.

A profil mögött álló barátnő legfrissebb bejegyzésében megköszöni a privát üzeneteket, majd hozzáteszi: természetesen nem ő a gyilkos, K. Bálint nyilván nem látja az üzeneteket az előzetesben ülve. Ugyanakkor abban is biztos, hogy a gyilkos meg fogja tudni, amiket neki írnak az oldalon.  

További cikkek

Szexi

Letapasztotta a mellbimbóit, így már nem tiltja le az Insta Barbit

Gyász

Késelés a XVI. kerületben: Felesége előtt csuklott össze a szíven szúrt családapa

Ez is érdekelhet

life.hu

Szinte biztos, hogy elkapjuk a koronavírust, ha ebbe a helyzetbe kerülünk

kisalfold.hu

Gyalogost gázolt a vonat Győr-Ménfőcsanaknál

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Montenegró középdöntős; búcsúzott Szlovákia

origo.hu

Lezárultak a bértárgyalások a MÁV-Volán-csoportnál

borsonline.hu

„Sikítást hallottam” – nem tudta megmenteni az édesapa a két gyermekét és feleségét

nemzetisport.hu

FIFA-gála: Messi, Szalah vagy Lewandowski örülhet? – élőben az NSO-n!

mandiner.hu

Egy fekete nő középkori sírját találták meg Csehországban

origo.hu

Óriási dráma: Kiesett az előző Európa-bajnokság elődöntőse