Aktuális

Itt a bizonyíték: összejátszottak a kopaszok Erdősinével – exkluzív videók

Bors

Létrehozva: 2016.03.18.

A Bors megszerezte azokat a kamerafelvételeket, amelyek a Nemzeti Választási Iroda előtt készültek február 23-án hajnalban. 

Ekkor az MSZP-s Nyakó Istvánt tucatnyi bőrfejű akadályozta meg abban, hogy elsőként adja le népszavazási kérdését a vasárnapi zárva tartásról. E felvételeket a Nemzeti Választási Bizottság nem engedte lejátszani február 29-i ülésén.

A képek bizonyítják: Erdősi Lászlóné és kísérője a szocialisták után érkezett az irodához, de a kopaszok előre engedték és testükkel védték őt. Az izomembereknél lévő mappákat előre kiosztották, ezekben szintén Erdősiné népszavazási kérdései voltak a boltzárról.

Időrendi sorrendben a február 23-i történések:

04:10: A kopaszok két főnöke érkezik először a zárva lévő Nemzeti Választási Irodához.
04:21: Újabb kopaszok érkeznek, az egyik főnök elkezdi átadni a mappákat a többieknek.
05:55: Megérkezik Nyakó István, Lukács Zoltán és egy harmadik személy, hogy leadják saját kérdésüket. Nem állnak oda a kapuhoz, távolabb állnak meg a kopaszoktól. Ők csoportokra szakadva állnak, páran beállnak az ajtó elé, a többiek Nyakóék közelében várakoznak.

06:44: Együtt megérkezik Erdősi Lászlóné és kísérője. Utóbbi lesz az, aki majd a kopaszok segítségével előbb bélyegzi le az Erdősiné nevében beadott népszavazási kérdést, mint Nyakó.
06:45: Erdősné és kísérője közel állnak meg a kapuhoz. A kopaszok másik főnöke azonban beáll elé és hátraküldi őt, valószínűleg azért, mert később érkezett és nem tudja, ki van az idős nővel. Erdősinét nem küldik hátra, végig a bőrfejűek gyűrűjében áll.

07:00: Kinyitják az irodát, a kopaszok előreengedik Erdősinét, aki bemegy az előtérbe. Utána szinte az összes kopasz bezúdul az épületbe, Nyakóék kintragadnak. Erdősiné kísérője először nem tud bejutni, csak pár perc múlva engedik be.
07:17: Az MTI fotósa fényképezni kezd, ekkor a kopaszok főnöke odalép hozzá és telefonjával fotózza. Ezután megfogja a fényképezőgépet és a föld felé löki.
07:40: Nyakó megpróbál bejutni az épületbe, ekkor a kopaszok főnöke belép elé és félretaszítja. Nyakó felháborodik, de később ő is bejut.

Kapcsolódó véleménycikkünket ide kattintva olvashatja!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek