Aktuális

Bogi anyukája nem találkozhatott a lányát elcsaló fiúval

M. S.

Létrehozva: 2016.03.31.

Hálás a sorsnak a 11 éves H. Boglárka édesanyja, hogy lánya épségben került elő. A gyermeket egy fiú csalta el, aki a halálról papolt neki.

Egy nap alatt az egész ország megismerte H. Bogi fényképét. Végül egy felsőtárkányi panzió tulajdonosa jelentette, hogy a gyermek egy fiatalember társaságában az ő fogadójukban szállt meg.

– Szavakkal leírhatatlan, hogy min mentem keresztül, amíg Bogi elő nem került – mondta a Borsnak a kislány édesanyja.

– Hála istennek, Boginak semmi baja, orvos és nőgyógyász is megvizsgálta, a fiatalember nem bántotta őt. A srácról annyit tudok, hogy még nem töltötte be a 18-at, az ország másik végében, egy dunántúli településen lakik, és 3-4 hete az Instagramon ismerkedett meg Bogival. A lányom elmondta, hogy a fiú öngyilkosságot akart elkövetni, együttlétük alatt szinte végig a halálról beszélt, ő pedig megpróbálta lebeszélni szándékáról. Hálát adok az égnek, hogy ilyen hamar megtalálták a kislányt, ki tudja, mi történt volna, ha még egy éjszakát együtt töltenek. A rendőrök nem engedték, hogy a sráccal találkozzak – tette hozzá az anya, aki további részleteket nem kívánt elárulni.

A Bors megkeresésére Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense nem erősítette meg, de nem is cáfolta a kislány eltűnésével kapcsolatban tudomásunkra jutott információkat. Csupán annyit közölt: állampolgárok segítségének is kö­szönhető, hogy az eltűnt gyere­ket épségben megtalálták a rendőrök. Büntetőeljárás nem indult.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a +36-1/116-123-as ingyenes,
lelkielsősegély-számot! 

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a +36-1/116-123-as ingyenes, 
lelkielsősegély-számot!
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek