Aktuális

A túl heves szex mentette meg a nő életét

Bors

Létrehozva: 2016.03.22.

Ha nem keveredik egy nagy szexcsatába, lehet, hogy sosem veszi észre a testében lévő daganatot.

Ellie Taylor-Davis nemrégiben éppen házaséletét élte pasijával, amikor szex közben egy kellemetlen duzzanatot észlelt alhasánál. Mivel korábban semmi ilyesmit nem tapasztalt aktus közben, azt gyanította, valami nőgyógyászati problémája lehet, és azonnal orvoshoz fordult. És milyen jól tette. Kiderült ugyanis, hogy egy 16 centiméter nagyságú rákos daganat van a petefészkében, ami már a többi belső szerveinek egészségét veszélyeztette.

– Előtte egyáltalán nem tűnt fel, hogy bármi problémám lenne, de az, hogy a fiúmmal elég heveset szexeltünk, gyakorlatilag megmentette az életem és hálás lehetek, hogy nem haltam meg. – mondta a 28 éves lány a Caters ügynökségnek.

A bowlinggolyó méretű tumor Taylor-Davis szerint olyan érzést okozott neki együttlét közben, mintha valami teljesen idegen dolog lenne a testében, és bár először eszébe sem jutott, hogy rákos daganata lehet, mégis meglátogatta nőgyógyászát. Szerencsére a 16 centis daganatot mégis sikerült időben eltávolítaniuk a testéből, és Ellie jelenleg is kemoterápiát illetve sugárkezelést kap.

– Amikor megláttam, mit távolítottak el belőlem, nem akartam hinni a szememnek. Elképesztő szerencsém van. – mondta a lány.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek