Aktuális

A család barátja végezhetett az egyéves lánykával

Bors

Létrehozva: 2016.03.27.

Holtan találtak egy egyéves lánykát. A csöppség családja szerint nem lehet elég súlyosan megbüntetni a tettest.

Alighanem a tényleges életfogytiglant is túl enyhe büntetésnek találná a kis Shaylyn Ammerman családja. A 15 hónapos kislány nagybátyja szerint a tettesnek a pokolban a helye. A lánykának még szerdán este veszett nyoma: „tíz vagy fél tizenegy körül tehettem ágyba, és még éjfél előtt, amikor lefeküdtem, ránéztem. Ott feküdt az ágyában és aludt. Amikor felkeltem, már nem volt sehol” - idézte fel a gyermek eltűnését az édesapja. Az indianai család azonnal jelentette az ügyet a rendőrségen, akik nagy erőkkel elkezdték keresni a csecsemőt, akinek holttestére végül csütörtök éjjel bukkantak egy közeli birtokon. - írja a New York Daily News.

A boncolás megállapította: Shaylynt megfojtották.

A gyilkossággal kapcsolatban pénteken már le is tartóztattak egy fiatal férfit: A 22 éves Kyle Parker a család barátja volt. A pici nagybátyja, Adam Ammerman elmondása szerint többször játszott a kislánnyal, sőt, olyan is volt, hogy álomba ringatta. „Ismertem Kyle-t egy baráton keresztül, és én azt hittem, hogy ő egy jó barát. Most kiderült, mit tett a családunkkal, úgyhogy jelen pillanatban csak annyit tudok mondani, hogy remélem, pokolra kerül!” - nyilatkozta.

A nyomozás jelenleg is tart. A rendőrség szerint még az sem tisztázott, pontosan milyen szerepe volt Kyle-nak a gyilkosságban. Annyi bizonyos: a hatóságok a férfi kapcsán óvatosan fogalmaznak. Emberölésről még nem beszélnek, csak a megtalált holttest eltitkolásáról a nyomozó szervek elől - ugyanakkor a drogokkal kapcsolatban már többször is letartóztatott férfi könnyen első számú gyanúsítottá is válhat az ügyben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek