Aktuális

Szexszel is fizethet oktatójának az autósiskolában

Bors

Létrehozva: 2015.12.16.

Ha nincs elég pénze, hogy kifizesse a költséges tanfolyamot, elég Hollandiáig utaznia, ahol mostantól legálisan is fizethet testével.

Félreértés ne essék, senkit sem szeretnénk erre buzdítani, ellenben érdemes tudni, a lehetőség adott, írta a DeutchNews. A meglehetősen "örömteli" hírt két miniszter, Ard van der Steur igazságügyi és Melanie Shultz van Haegen közlekedési miniszter is megerősítette, ami Hollandia prostitúcióról szóló tövényeit ismerve, annyira azért mégsem meglepő.

Hollandiában tizenöt éve legális mesterség a prostitúció, ami után értelemszerűen adót kell fizetni. Felnőttként saját elhatározásból választható szakma, ahogy a lányok futtatása is. 2000 óta tehát a szabályozottan, intézményesített módon foglalkoztatott lányok munkaszerződést, rendszeres fizetést, társadalombiztosítást, ennek megfelelően segélyt és nyugdíjat is kapnak, hivatalosan.

Mikor napirendre került az autósiskolákban való kifizetés effajta módja, a két miniszter elmondta, hogy ugyan nem kívánatos ez a megoldás, viszont nem is törvénytelen. Ha mindkét fél nagykorú és mindkettejük beleegyezésével történik a "fizetés", akkor nem sértik meg a törvényt, hiszen a szexet nem értékesítik, hanem szolgáltatásra cserélik, és ha ez az oktatónak megfelel, akkor elfogadható. Tehát, ha a tanár kezdeményez és tanítást kínál szexért, az nem törvénysértő, viszont fordítva már más a helyzet...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek