Aktuális

Súlyosabb ítélet a gólyatábori erőszakolónak

H. Á.

Létrehozva: 2015.11.23.

Másfél évvel súlyosbította a Kaposvári Törvényszék a fonyódi bíróság ítéletét, így kilenc évre börtönbe küldte K. Szilárd Sándort, aki tavaly egy fonyódligeti gólyatáborban megerőszakolt egy diáklányt.

A férfi ellen szexuális erőszak miatt emelt vádat az ügyészség, miután tavaly szeptemberben az ELTE Tanító- és Óvónőképző Karának gólyatáborában megtámadott egy diáklányt. Fojtogatta és megerőszakolta, s több, mint száz fotót készített róla, hogy később zsarolhassa – írja a Sonline. A vádlott amúgy nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, a kilencvenes évek közepén már elítélték, nyolc évvel később pedig szemérem elleni erőszak miatt indítottak ellene eljárást. Gyakori vendég volt gólyatáborokban is, ahol előfordult, hogy lányokat vitt fel a szobájába, akiknek aktképeket mutatott, és megpróbálta rávenni őket, hogy ők is szerepeljenek hasonló fényképeken.

Most is a fotók miatt kell súlyosabban bűnhődnie: a törvényszék ugyanis elfogadta a sértetti képviselő indítványát, aki szerint a személyes adattal visszaélés is megállapítható, így halmazati büntetésként másfél évvel megemelte az első fokú ítélet kiszabta börtönbüntetést. Az ítélet jogerős.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek