Aktuális

Nem biztos, hogy ütött a vak komondoros Balogh

Bors

Létrehozva: 2015.11.17.

Ezúttal is élettársával, Terikével együtt jelent meg a Kecskeméti Járásbíróságon Balogh József, akit azzal vádolnak, hogy 2013 áprilisában súlyosan bántalmazta élettársát. A nő akkor darabos orrcsont- és járomcsonttörést szenvedett.

Terike a történtek után a kórházban és a rendőrségnek is azt állította, hogy Balogh kétszer arcon ütötte ököllel, viszont a büntetőperben már nem tett tanúvallomást. A volt fideszes országgyűlési képviselő szerint kibékültek. Hozzátartozóként a politikus nevelt fia is megtagadta ma (kedden) a vallomástételt.

Az áprilisi éjszakán a vérző arcú, zokogó Terikét ellátó orvos a bíróságon úgy fogalmazott: már nem jelentené ki biztosan, hogy bántalmazás történt. Olyan sokan voltak ugyanis az ügyeleten, hogy szokás szerint nem kérdőjelezte meg a sérült nő állítását, miszerint a fülöpházi polgármester megütötte. Két és fél évvel ezelőtti rendőrségi vallomásában ugyanez az orvos még azt állította, hogy nem voltak az asszony arcán olyan szemcsés sérülések, amelyek arra utaltak volna, hogy betonra esett. Ez cáfolhatja Balogh állítását, ami szerint a nőt véletlenül rántotta a földre a házuk udvarán a közéjük ugró vak komondor miatt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek