Aktuális

Kellemetlen meglepetés várta a hűtlen férjet

Bors

2015. november 23. hétfő 15:00

A férfi egy üzleti útra ment, ám amikor hazatért, döbbenten vette észre, hogy a házának fényei még este 11 órakor is égnek, a kulcsa pedig nem nyitja az ajtó zárját.

Nem mindennapi bosszút állt hűtlenségen kapott férjén egy brit asszony. Laura Arnold férje, Craig ugyanis bejelentette, hogy üzleti útra utazik New Yorkba, ami igaz is volt, ám az indulás előtt egy óvatlan pillanatban a férj mobilján az alábbi üzenetet láthatta Laura: Ígérem, hogy igazán tüzes és szexi fogadtatásban lesz részed.

A 42 éves nő nem kapott dührohamot, ehelyett igazán ízes módon tudatta férjével, hogy megbukott. Craig ugyanis két héttel később, amikor visszatért Birminghambe, nem tudott bejutni a házuk ajtaján, majd a kopogás után egy számára ismeretlen 21 éves srác nyitott ajtót, aki elmondta: a házat két héttel ezelőtt megvásárolta.

A csalárd férjet gyönyörűen felültette volt párja: szülei segítségével már korábban kifizette a jelzálog rá eső részét, így pénzügyileg teljesen független lett férjétől, és az ingatlan eladásához egyáltalán nem kellett a másik fél aláírása. Mrs. Arnold egy nappal férje elutazása után már fel is rakta az internetre a házat, amit még azon az estén sikeresen el is adott.

– Ahogy beléptem a házba, láttam, hogy az új lakók még nem költöztek be teljesen. Az egyik asztalon pedig oda voltak rakva az én cuccaim, köztük az a rádió is, amit Laura annyira utált. Hihetetlen, hogy ezt tette velem, nem térek magamhoz. – mondta a Birmingham Mercury-nak Craig Arnold, míg felesége, Laura szűkszavúan csak annyit mondott:

– Jelenleg nem állnak a legjobban a dolgaink.

További cikkek

Szörnyűség

Kislányával együtt elraboltak és megerőszakoltak egy kaposvári nőt

Szexi

Letapasztotta a mellbimbóit, így már nem tiltja le az Insta Barbit

Ez is érdekelhet

life.hu

Szinte biztos, hogy elkapjuk a koronavírust, ha ebbe a helyzetbe kerülünk

kisalfold.hu

Gyalogost gázolt a vonat Győr-Ménfőcsanaknál

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Montenegró középdöntős; búcsúzott Szlovákia

origo.hu

Lezárultak a bértárgyalások a MÁV-Volán-csoportnál

borsonline.hu

„Sikítást hallottam” – nem tudta megmenteni az édesapa a két gyermekét és feleségét

nemzetisport.hu

FIFA-gála: Messi, Szalah vagy Lewandowski örülhet? – élőben az NSO-n!

mandiner.hu

Egy fekete nő középkori sírját találták meg Csehországban

origo.hu

Óriási dráma: Kiesett az előző Európa-bajnokság elődöntőse