Aktuális

Jackie Kennedyt is megdöntötte volna Clinton

Bors

Létrehozva: 2015.11.30.

A köztük lévő tizenhét év korkülönbség sem tartotta vissza attól Bill Clinton, amerikai elnököt, hogy ráhajtson az egykori first ladyre, Jackie Kennedyre. Legalábbis ezt állítja Jackie életrajzírója, Sarah Bradford.

John Fitgerald özvegye már a hatvanas éveiben járt, amikor a fiatal Clinton meglátogatta manhattani lakásán, és állítólag kikezdett vele. A nagy szoknyavadász egészen birkózásig tudta vinni a dolgot, míg Jackie végül leszerelte, és kiparancsolta a lakásából. A volt elnökné egy barátjának azt mondta: Clinton a néhai férjére emlékeztette, mert egyikük sem fogadta el, ha egy nő nemet mondott neki.

Clinton elnök egyébként Kennedy nagy rajongója volt, egészen kisfiú kora óta, amikor 1963-ban először találkozott vele a Fehér Házban. 1992-ben, amikor Clinton elnökjelölt lett, Kennedy asszony őt támogatta. Jó kapcsolatukra árnyékot vetett, amikor Clinton rámozdult a tekintélyes asszonyra, aki a görög milliárdos, Onassis felesége is volt.

– Persze legyezgette a hiúságomat, hogy az én koromban még fel tudom kelteni az érdeklődését. De azóta azért kerülöm az olyan alkalmakat, amikor kettesben maradhatunk. Ő az a fajta férfi, aki soha nem adja föl – fogalmazott Jackie.

A Clinton-család szóvivője abszurdnak nevezte a történetet.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek