Aktuális

Ingyentréning jár a befogadott kutyához

Bors

Létrehozva: 2015.11.07.

Még a szabadba csábító, meglepően barátságos őszi időjárás is mindent megtesz azért, hogy a szívükben és szellemükben eltökélt, hű négylábú társra vágyók lelkesen látogassanak el vasárnap az Örökbefogadó napra a főváros IX. kerületébe, az Illatos út 23/A szám alá.

A Vigyél Haza Alapítvány és az Állategészségügyi Szolgálat mintegy százhúsz válogatott egyéniséggel készül a 10 és 15 óra között megtartandó eseményre. Sőt, a belső értékek mellett a külcsínre sem lehet panasz, ugyanis profi kutyakozmetikusok hozzák formába az ebeket.

A szervezők a praktikus tanácsokon túl egy sor figyelmességgel is kedveskednek az egymásra találóknak. Budapesten díjmentesen házhoz viszik a névre szóló bilétával, minőségi pórázzal és nyak­örvvel ellátott kutyust. Sőt, a Jókutya Iskola jóvoltából ingyenes szocializációs tréningen vehetnek részt az ebek, a kölyökkutyák pedig – gazdájukkal együtt – kutyaoviba járhatnak. Szintén komoly érték a grátisz ivartalanítás, melyhez a jelképes ötezer forintért elvégzett teljes egészségügyi nagygenerál oltással, féregtelenítéssel és mikrochippel több mint baráti gesztus.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek