Aktuális

Hihetetlen: 13 év után került elő az elrabolt fiú

Bors

Létrehozva: 2015.11.06.

Kisgyermekként veszett nyoma és ifjú felnőttként került elő az a fiú, aki most próbál megbirkózni a sokkal: egész eddigi élete hazugság volt.

2002 óta semmit sem tudott gyermekéről egy édesanya: az akkor ötéves kisfiút apja vitte volna iskolaelőkészítőbe, a férfi azonban váratlanul kiürítette bankszámláját, majd a picivel együtt nyoma veszett. Azóta 13 év telt el, a gyermek pedig csodával határos módon előkerült.

A Jonathan Mangina név alatt édesapjával élő fiú akkor szembesült vele, hogy egész eddigi élete hazugság, amikor főiskolai jelentkezésekor kiderült: társadalombiztosítási száma nem az ő nevét dobja ki. A 18 éves srác az iskola segítségével az eltűnt személyek adatbázisában bukkant rá, hogy az igazi neve Julian Tiberius Hernandez, apja, Bobby Hernandez pedig közel másfél évtizeddel korábban rabolta el őt anyjától, alabamai otthonukból - írja a Mirror.

Julian Hernandez/Jonathan Mangina először egy hónappal ezelőtt a redditen jelezte: ő lehet az az eltűnt fiú, akit 13 éve keresnek. Akkor az online közösség segítségét kérte, mert rájött: hosszú évek óta álnéven él Ohioban. Csütörtökön újabb posztot tett közzé, amiben leírja, még nem szeretne kiállni a nyilvánosság elé - először arra szeretne rájönni, mit kezdjen most az életével. Hernandez az eredeti Reddit-posztot ugyan azóta törölte - ám a hozzászólások a mai napig olvashatók. Többen arra figyelmeztetik a fiút, aki igyekszik védeni apját, hogy minden éremnek két oldala van - míg mások arról érdeklődnek, emlékszik-e még az anyjára.

Julian édesanyja rettentően örül, azonban hezitál is, hiszen az évek során annyi hamis nyom bukkant fel, hogy már nehezen hisz a csodákban - árulta el a nyomozásban részt vevő Kevin York hadnagy. Mivel a fiú elmúlt 18 éves, maga dönt arról, hazatér-e anyjához. Az azonban bizonyos: 53 éves apja ellen vádat emelnek.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek