Aktuális

Élsportoló akart szexelni Nógrádi Györggyel

Bors

Létrehozva: 2015.11.04.

A tévében szigorúnak látszó biztonságpolitikai szakértő Nógrádi Györgyről első látásra nem is gondolnánk, hogy micsoda szexuális kalandok estek meg vele.

Nógrádi Györgynek egy tanítványa tett visszautasíthatatlan ajánlatot.

– Egy bomba csinos lány, válogatott sportoló, megkeresett, hogy lefekszik velem, ha átengedem – írta a közelmúltban megjelenő könyvében Nógrádi. A szakértő nem írta meg sem a válogatott sportolónő nevét, sem azt, hogy melyik egyetemen és mikor történt az ominózus eset. Csak azt árulja el, hogy mindez egy budapesti elit egyetemen történt, és hogy az illető sportolónő édesapja egy országos cég vezetője.

Nógrádi megbuktatta a lányt, aki minden vizsgáztatónak hasonló ajánlatot tett. A papa ezután üzent Nógrádinak: ha még egyszer megbukik a lánya, nem támogatja többé az egyetemet.

– Átadtam a vizsgáztatást annak a hölgynek, akinek állandó szexuális problémái voltak a férjével. Amikor meglátta, milyen csinos a lány, megbuktatta – írta.

Nógrádi egy másik alkalommal – szintén név nélkül – az ország egyik leghíresebb tudósának viselt dolgairól is beszámol. Egy konferencián találkoztak, ahol a tudós bemutatta neki a feleségét.

– A múlt héten mást mutattál be, mint a nejedet – tréfálkozott Nógrádi. A poén botrányt okozott, mivel a tudósnak barátnője volt, akiről a feleség is tudott – Nógrádi viszont nem.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek