Aktuális

Döbbenet: 30-szor szexeltek a tizenkét éves kislánnyal

Bors

Létrehozva: 2015.11.04.

Nemrégiben értek tetten egy tinédzser lányokat futtató hálózatot Kínában. A legfiatalabb prostituált mindössze 12 éves volt...

Öt lányt, köztük egy tizenkét évest mentettek meg a rendőrök a kínai Csinghaj tartomány egyik városában, miután egy banda fogvatartotta és szexrabszolgaként használta őket. A People's Daily jelentése szerint a fiatalkorúakat prostituáltként futtatták, és az összes megkeresett pénzüket elvették. A bűnszervezet négy tagját a napokban előállították, ám az ötödik stricit még mindig keresik.

A lányfutttók interneten hirdették a tinédzserlányokat, akiket a kuncsaftok egy katalógusból választhattak ki, majd különböző hotelszobákban szervezték le az együttléteket, nehogy gyanúsak legyenk. A Jiangyi Daily azt írja, hogy a szerencsétlen kislányokat a jobb élet reménye vonzotta a nagyvárosba, és azt ígérték nekik, hogy pincérnőként fogják őket alkalmazni. Ehhez képest prostitúcióra kényszerítették őket, és amennyiben ellenszegültek, kalapáccsal és husángokkal kaptak verést.

A rendőrök a legidősebb, mindössze 17 éves lány naplóját is megtalálták, amiben részletesen leírta, micsoda szörnyűségeket éltek át. Őt fél év alatt 40 férfi rontotta meg, míg tizenkét éves „társát” 30-szor kényszerítették szexre. A prostihálózatot végül az egyik aggódó apuka segítégével számolták fel, a férfi ugyanis nem adta fel a hónapok óta eltűnt lánya keresését. Addig erősködött a hatóságoknál, amíg egy külön nyomozóbrigád állt össze, és nekik sikerült lebuktatni a bűnelkövetőket.

Kínában egyre inkább virágzik a gyerekprostitúció, idén Sanghajban találtak rá egy hasonló szervezetre, míg Senzenben egy 13 éves lányt futtattak majd egy éven keresztül maffiózók.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek