Aktuális

Neje hazavárja a szeretőjét bebetonozó gyilkost

H. Á.

2015. október 15. csütörtök 05:00

Tíz évre ítélték a tárnoki férfit, aki megfojtotta és a háza pincéjébe temette volt szeretőjét. A nő folyamatosan zaklatta őt.

Fordulatokban gazdag tárgyalási napon ítélték el a betonozós gyilkos néven elhíresült, tárnoki C. Zoltánt szerdán a Budapest Környéki Törvényszéken. Először egy hangfelvételt játszottak le, amit az áldozat testvére, Erdei Enikő és édesanyja, Bíró Sándorné rögzített, amikor a vádlottal beszéltek annak háza előtt. Ekkor F. Krisztina már jó ideje C. Zoltán pincéjében volt bebetonozva, rokonai pedig keresték eltűnt hozzátartozójukat.

– Folyton a pincét figyelte, az udvaron halmokban álltak a betondarabok. Szinte sejtettem, hogy mi történhetett – mondta az asszony a bíróságon.

C. Zoltán és F. Krisztina 1993-tól folytatott se vele, se nélküle kapcsolatot, aminek az sem szabott gátat, hogy időközben mindketten megházasodtak és gyerekeik születtek. Krisztina 2008-ban elvált, a védelem szerint ekkortól pokollá vált C. Zoltán élete. A nő folyamatosan zaklatta, a nevében válópert indított, kifeküdt a vonatsínekre, azzal fenyegetőzött, hogy leszúrja magát. A bíróság erről úgy vélekedett: kettőn áll a vásár, ilyen hosszú időn át nem lehetett volna folytatni a viszonyt, ha C. Zoltán nem akarja.

F. Krisztina 2013. április 15-én tárnoki házában kereste fel szerelmét, a férfi pedig egy nála lévő kötéldarabbal megfojtotta, majd bebetonozta háza pincéjében. Ezután a nő kocsiját Tatabányára vitte és egy garázsban elrejtette. Ott találtak rá a zsaruk 2014 januárjában, ezután jutottak el C. Zoltánig, aki mindent beismert.

– Azt szeretném, ha végre elítélnének – hangoztatta tegnap a gyilkos, aki az egész eljárás során azt mondogatta: vezekelni akar. Az utolsó szó jogán is Krisztina jelen lévő rokonaihoz fordult és elnézést kért.

Krisztina testvére, Lajos később a Borsnak azt mondta: nem tudják elfogadni a bocsánatkérést. A bíróság végül tíz év börtönre ítélte C. Zoltánt, az ítélet nem jogerős.

Felesége megbocsájt

A történtek ellenére felesége, S. Katalin és három gyermeke hazavárja C. Zoltánt. Az asszony az egész eljárás alatt hitt férjének, ő keresett neki ügyvédet is, rendszeresen látogatta. Pedig C. Zoltánnak több is van a rovásán. A meggyilkolt F. Krisztinán kívül még legalább három szeretője volt a férfinek, egyiktől egy 12 éves gyereke is született.

További cikkek

Korhatáros

Rettentő kínos: Pornó ment a Zoom-konferencián, vörösödtek a politikusok

Ez is érdekelhet

szon.hu

Mint a Baywatchban: Lassítva futós, ugráló melles videó készült a bikinis Pap Dorciról

borsonline.hu

Ezek voltak a magyar kislány utolsó szavai eltűnése előtt, nagy erőkkel keresik

life.hu

Tragédia: egy magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten

mandiner.hu

HVG-s főszerkesztő a Die Pressenek: Orbán elszámolta magát szövetségesei tekintetében

kemma.hu

Letartóztatták a tatabányai rendőrgázolót: kiderült, hogyan sérült az egyenruhás

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

origo.hu

Az ünnep idejére sem lassítanak a szénbányákban

borsonline.hu

Mécsesek, kerítésre akasztott plüssmackó: szívszorító tragédia történt az újpesti iskolában

metropol.hu

Brutális mínuszok jönnek, percek alatt több centis hó esik le

nemzetisport.hu

PL: a 94. percben még a Leicester vezetett, végül a Tottenham nyert

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó