Aktuális

Hirdetésben könyörög a beteg édesanya

H. Z.

2015. október 31. szombat 08:30

Apróhirdetésben kér segítséget egy súlyos beteg győri édesanya. Rezsitartozásai már több százezer forintra rúgnak, miközben munkát sehogyan sem talál. Egy panelben él 11 éves kisfiával.

– A jóistenre kérek mindenkit, ne menjen el a hirdetésem mellett!!! Egy édesanya vagyok, aki önhibáján kívül nagyon nehéz anyagi helyzetbe került!!! Sürgősen 200 ezer Ft-ra lenne szükségem. Az életben maradásom, az otthonom függ tőle!!! Cserébe szívesen ledolgozom!!! – erre a hirdetésre bukkant az interneten a Bors munkatársa.

Tárcsáztuk is a megadott számot. Néhány perc után egy nagyon kedves, kulturált, jobb sorsra érdemes asszony képe rajzolódik ki előttünk.

– Jelenleg válófélben vagyok, a férjem külföldön él, egy fillért sem látunk tőle – mondja szomorúan Boldizsár Krisztina. A 49 éves anyuka korábban külkereskedelmi ügyintéző képesítést szerzett, majd gondozónőként bölcsődében is dolgozott, ám az utóbbi időben már háztartásbeli volt.

– Sajnos komoly egészségügyi problémák alakultak ki nálam. Baj van a szívemmel, a gerincemmel, magas a vérnyomásom, és pánikbeteg is lettem – sorolja Krisztina, aki ennek ellenére állandóan az álláskereső oldalakat bújja, és sorra pályázza meg a szóba jöhető munkákat.

– Elvétve hívnak csak be interjúkra, de ahogy hallom, ez a korom miatt is lehet. 40 fölött már nem kellek senkinek, pedig szívesen dolgoznék – magyarázza Krisztina, aki arra a kérdésünkre, hogy miért pont 200 ezer forintra lenne szüksége, meglepő magyarázatot adott.

– Az összes közüzemi adósságom már legalább 300 ezer forint, de ennyit nem mertem beleírni a hirdetésbe. Eddig még csak szélhámosok kerestek meg, és senki nem adott egy fillért sem – mondja elkeseredetten.  

További cikkek

Dráma

Harmadszor landolt kamion a család kertjében a Bács-Kiskun megyei Bodogláron

Gyász

Orbán Viktor megható szavakkal búcsúzik Csollány Szilvesztertől

Ez is érdekelhet

888.hu

A választási kampány Brüsszelben már elkezdődött

life.hu

"Én csalódtam benned, elkéstél mindennel..."- Megjelent Kulcsár Edina Csutihoz szóló dala

magyarnemzet.hu

Öt nagy fogyatékosügyi szervezet bocsánatkérést vár Márki-Zaytól

feol.hu

Kishíján megölték a 16 éves fiút Sárkeresztúron

origo.hu

Egy nagyon apró laptop is lehet erős

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „A horvát politikusok tanulhatnának a magyar sportberuházásokból”

origo.hu

2010 óta két és félszeresére nőtt a magyar konzervipar eredménye

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

nemzetisport.hu

Gyász: Az én szememben a gyűrűk ura marad – Kammerer Zoltán

origo.hu

Kékvérű kolosszus a német SUV-ok ellen - Range Rover (2022) bemutató