Aktuális

Színes lufikkal vettek búcsút a hevesi családirtó áldozataitól

Bors

Létrehozva: 2015.08.01.

Eltemették a hevesi családirtás két áldozatát, Pistit és testvérét, Ricsit. Apjukat, aki a gyilkosuk volt, ugyanazon a napon, de egy másik településen búcsúztatták el.

Rengetegen kísérték utolsó útjára a hevesi családirtás két kis áldozatát, Pistit és Ricsit. Mint azt a Bors megírta: a korábban a fiait imádó, odaadó apaként ismert L. Krisztián múlt hét végén felakasztotta a nála láthatáson lévő hat- és tizenkét éves kisfiát. A férfi búcsúlevelet írt, majd saját magával is végzett. Apát és fiait ugyanazon a napon, ám két külön településen helyezték örök nyugalomra.

– Krisztiánt délelőtt Hevesen, a kicsiket pedig délután Pélyen temették – mondja egy helybeli férfi. – A nagymama kívánsága volt, hogy a gyerekeket ott helyezzék el – magyarázza. A szertartáson hatalmas tömeg tolongott, a gyászolók virágcsokrokkal, lufikkal a kezükben zokogták végig a ceremóniát.

A pap beszéde után a színes léggömböket eleresztették. A temetés nyugalmára több rendőr is ügyelt, de rajtuk kívül egy mentőautó is a sír közelében állt. Szükség is volt rá, mert a szertartás alatt többen rosszul lettek. Egy hölgyet megvizsgáltak, majd elszállították, míg a gyermekek sokkos állapotban síró édesanyját, P. Kittit ki kellett kísérni a búcsúztatásról.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek