Aktuális

Polipszexet is találtak a pedofil számítógépén

Bors

Létrehozva: 2015.08.13.

A sokat tapasztalt nyomozókat is megdöbbentette az a mennyiségű gusztustalanság, amire egy lebuktatott pedofil otthoni számítógépén bukkantak.

Többek között egy polippal szexelő nőről készült fotókat is találtak annak a brit férfinek a kompjúterén, akit a napokban vettek őrizetbe Larkhall városában. A Daily Record szerint Adriam Fryerről mindig is furcsa szerzetnek tartották kollégái, de arra nem számítottak, hogy egy pedofillal dolgoznak együtt.

A férfi ugyanis megkérte egyik ápoló kollégáját, hogy segítsen újratelepíteni a gépét, és ekkor az egyik mappában nyolc olyan képet talált, amin meztelen kisgyerekek voltak láthatók. Az ápoló jelezte a rendőrségnek, hogy mikre bukkant, akik másnap meg is jelentek Fryer házánál. A férfi számítógépéről végül több száz gyermekpornóképet foglaltak le, sőt olyan extrém felvételeket is láttak, amin egy polip és egy nő szexel.

Azt egyelőre nem tudják, hogy a 3 és 14 év közötti kislányokról készült képeket ő maga készítette, vagy az internetről töltötte le, ezt a rendőrség kiberbűnözéssel foglalkozó osztálya vizsgálja. Fryer ügyvédje azt nyilakozta, hogy védencét rengeteg gyermekkori trauma érte, de a két ellene felhozott vádpontban bevallotta bűnösségét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek