Aktuális

Pitét csinált áldozataiból a kannibál

Bors

Létrehozva: 2015.08.17.

A gyilkos elárulta: az emberhús számára olyan, mintha csak marhát sütne.

Egyik áldozatát annak 18 hónapos gyermeke előtt mészárolta le a kannibál, majd megetette anyja földi maradványaival a picit.

Jorge Beltrao Negromonte egy brazil börtönben tölti 23 éves börtönbüntetését. Az 54 éves férfi feleségével, Isabel Christina Piressel és szeretőjével, Bruna Cristina da Silvával egy afféle kannibál szekta tagja volt: a hatóságok összesen három fiatal nőről tudnak, akikkel végeztek - ám valószínűleg jóval több áldozatuk volt összesen. A szörnyű esetekre 2012 márciusában derült fény - Negromontét 2013 novemberében ítélték el.

A közelmúltban egy újságírónak volt lehetősége személyesen beszélgetni a kannibállal.

Negromonte részletesen beszélt arról, mi lett fiatal áldozatai “sorsa”: a kannibál legtöbbször húsos pitét készített a lányokból, de volt, hogy a húst hirtelen kisütötte hagymával és oregánóval, vagy ragut csinált belőle zöldségekkel. “Az emberek biztonsága érdekében a rácsok mögött kell lennem. Ha ma kiengednének, újra ölnék. Az emberi hús számomra pont olyan, mint a marháé” - utalt a férfi arra, hogy egy csepp megbánás sincs benne a gyilkosságok miatt.

“A hús három-négy napig tartott ki. Azt ettük ebédre és vacsorára is” - tette hozzá.

Negromonte az interjúban egyébként először ifjú szeretőjét okolta: Bruna talált egy sátánista receptkönyvet, és emiatt kezdtek gyilkolni - ám később arra is utalt, hogy azért vettek célba fiatal anyukákat, mert ő képtelen volt a feleségét megajándékozni egy saját gyermekkel: “Kétszer elvetélt, így elmentünk egy orvoshoz, aki elkezdte kezelni. Nem tudom, mit csinált, de utána Isabel már nem is esett teherbe. Ezalatt körbenézek, és látom ezt a sok műveletlen embert, és mindnek van gyereke. Nincs semmi érték bennük, amit átadhatnának. Csak tolvajokat és bűnözőket nevelnek” - magyarázza a kannibál, aki egyébként egyetemi professzorként dolgozott a börtönévek előtt.

A trió első (ismert) áldozata a 17 éves Jessica Pereira volt. A lányt 18 hónapos gyermeke láttára végezték ki, majd a nő húsából készített étellel a picit is megetették. Negromonte szeretője, Bruna ezután az áldozat helyébe lépett: magához vette a nő papírjait és a gyermek anyjának adta ki magát. A kicsi egészen letartóztatásukig velük maradt - írja a brit Mirror.

A kannibállal interjút készítő Matt Roper egyébként elárulta: egyetlen dolog zavarta, hogy Negromonte az egész beszélgetés alatt a szája szélét nyalogatta... 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek