Aktuális

Megfejtettük a székkutasi ufó titkát - videó

H. Á.

Létrehozva: 2015.08.14.

Földönkívüli lények jelentek meg a Csongrád megyei Székkutason?

A környéken mindenki ezt találgatja azok után, hogy a Délmagyarországban egy videofelvételt tettek közzé, amit a településen élő Molnár Mihály rögzített a kertjében lévő térfigyelő kamerával.

– Augusztus 2-án éjjel, úgy 3 óra körül felkapcsolt az egyik reflektor, de csak egy macska ment át az udvaron. Nem tudtam visszaaludni. Figyeltem a monitort. Egyszer csak azt láttam, hogy egy körülbelül egy méter átmérőjű gömbszerű valami úszott be a levegőben az udvarunkra. Fehér színe volt. A gömb nyugat felől jött, és az udvaron körülbelül 2 méteres szintre süllyedt le. Eltelt néhány perc, és a műhely felől jött egy másik is, ami több helyen megállt, irányt is váltott, majd ugyanarra távozott, mint a másik.

A Bors által felkért ufószakértő, Kriston Endre szerint a különös jelenség lehetett gömbvillám, de nem zárta ki az idegen létforma felbukkanását sem.

– A gömbvillám Egelty György fizikus szerint egy negyedik dimenziós töltésgyűrű, ami ha átlép a mi dimenziónkba, akkor kettéválik. Itt is két gömb jelent meg. Mandics György sci-fi-író szerint ugyanakkor léteznek gömb alakú idegen létformák. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek