Aktuális

Megérezte a kutya, mire készül a gazdája

Bors

Létrehozva: 2015.08.13.

A kutya nem csak a jóban, hanem a rosszban is az ember mellett áll. Sőt, mint ahogy ez az eset is mutatja, még egy tragédiát is meg tud akadályozni.

A brit Bryon Taylor öngyilkos akart lenni, miután azt érezte, végleg kicsúszott a lába alól a talaj. De aztán hűséges kutyájának, Geonak köszönhetően a mai napig életben van.

– Nagyon rossz passzban voltam. Az exem elhagyott, és úgy éreztem, mindenem elveszett, a lakbéremet sem tudtam fizetni. – idézi a Daily Star Taylort.

A férfi ezután megírta búcsúlevelét családjának, majd felment az emeletre, ahol már mindent előkészített. Ekkor azonban észrevette, hogy az előre bekészített kötél kutyája, Geo szájában van, és a kutya nem is szándékozta átadni gazdájának.

– Először azt hittem csak játszani akar. Mondtam neki, hogy add ide a kötelet, de aztán rámmorgott és fenyegetően nézett rám, majd egyszerűen darabokra rágta a kötelet. Az utolsó pillanatban meggondoltam magam, és rájöttem: egyáltalán nem szabad feladni és nem vagyok egyedül a világban. Ha a kutyám nem lenne, akkor már én sem élnék. Egyszerűen megérezte, hogy mire készülök. – mondta Taylor.

A hős megmentőnél azóta gyógyíthatatlan tumort diagnosztizáltak az orvosok, de a férfi egy percre sem tágít Geo mellől, és mindent megad neki, hogy könnyebb legyen élete. Ha úgy látja, hogy az elaltatás segít, akkor így fog tenni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek