Aktuális

Itt lesznek lezárások augusztus 20-án

Bors

Létrehozva: 2015.08.19.

Több száz helyen kell számítanunk forgalomkorlátozásra és parkolási tilalomra az augusztus 20-ai ünnepségek miatt országszerte.

Forgalomkorlátozások és útlezárások lesznek Budán és Pesten augusztus 23-áig. A Várkert Bazárnál zajló programok és azok előkészítése, illetve bontási munkák miatt augusztus 22. estig lezárják a közúti forgalom elől az I. kerületi Lánchíd utcát, az Öntőház utcát, az Apród utcát, a Döbrentei utcát, a Várkert rakpartot.

- A Kossuth Lajos téri katonai tiszteletadás és tisztavatás miatt augusztus 20-án 6 és 12 óra között lezárják többi közt a Széchenyi felső rakpartot a Markó utcától a Kossuth Lajos térig; az Alkotmány utcát a Bajcsy-Zsilinszky úttól a Kossuth Lajos térig; a Vaykai utcát az Alkotmány utcától a Szalay utcáig; a Szalay utcát a Honvéd utcától a Kossuth Lajos térig, Balassi Bálint utcát a Markó utcától a Kossuth Lajos térig.

- A Szent Jobb-körmenet és annak előkészítése miatt augusztus 20-án lezárják 14 órától 20 óráig a Szent István- bazilika oldalán található szervizutakat, a Szent István teret, a Hercegprímás utcát az Arany János utca és a József Attila utca között, a Sas utcát az Arany János utca és a József Attila utca között, a Bajcsy-Zsilinszky út Deák Ferenc tér irányú útpályájának szélső forgalmi sávját az Arany János utca és a József Attila utca között.

- Az este 9 órakor kezdődő tűzijáték miatt augusztus 21-én 10 óráig lezárják a Szabadság híd Erzsébet hídhoz közelebb eső járdáját, valamint már ma 0 órától augusztus 21-én 10 óráig a Lánchíd Erzsébet hídhoz közelebb eső járdáját.

- Augusztus 20-án hajnali 4 órától augusztus 21. hajnalig lezárják a Lánchidat, az alagutat, a Clark Ádám teret, a Fő utcát a Halász utca és a Clark Ádám tér közötti szakaszon, valamint az Alagút utcát az Attila úttól az alagútig terjedő szakaszon. A tűzijáték miatt szintén lezárják augusztus 20-án 16 órától éjfélig a közúti forgalom elől a Szabadság hidat, a Budai alsó rakpartot az Üstökös utca és a Rákóczi híd között, valamint a Pesti alsó rakpartot a Szent István parki felhajtó és a Közraktár utca között; 18 órától 23 óráig az Erzsébet hidat. 20-án várhatóan 18 és 23 óra között a Lánchíd, az Erzsébet híd és a Szabadság híd a gyalogosforgalom elől is le lesz zárva.

- Szekszárdon 18 órától 24 óráig a Szent István tér és a Kölcsey lakótelep közötti útszakaszt zárják le. Kerülni a Kölcsey Lakótelep–Wosinsky utca– Mészáros Lázár utca irányába lehet.

- Pakson, szintén augusztus 20-án 20 óra 45 perctől 22 óráig a 6-os számú főút volt vasútállomás előtti szakaszát (108.9-es kilométerszelvény) zárják le a tűzijáték miatt. A forgalmat Budapest felé a 6-os főút 110-es kilométerszelvényénél, a Pécs felé haladó forgalomnak pedig a 108.5-ös kilométerszelvénynél terelik be a városba.

- Az augusztus 20-i nemzeti ünnepen útlezárások lesznek Balatonfüreden. Az ünnepi rendezvények miatt 2015. augusztus 20-án 10 óra 15 perctől 11 óra 30 percig útlezárás lesz érvényben Balatonfüreden, az Ady utca–Noszlopy utca, a Kossuth utca–Csárda utca, valamint az Arácsi utca–Malom köz kereszteződésekben.

Hasznos weboldalak

www.bkk.hu/augusztus20
www.szeretlekmagyarorszag.hu
www.kormany.hu

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek