Aktuális

Csoda: életben maradt a szemetesbe dobott csecsemő

Bors

Létrehozva: 2015.08.02.

Az alig pár órás újszülöttől gusztustalan módon próbáltak megszabadulni tinédzser korú szülei. Szerencse, hogy a kicsi sírására hamar felfigyeltek.

Gyilkossági kísérlettel vádolnak egy tizenhét éves, Kentucky államban élő fiút, miután egy szemeteskukába dobott egy alig pár órás gyermeket. A kisbaba annak köszönheti életét, hogy egy éppen sétálgató férfi meghallotta keserves sírását.

A Fox 10 csatornának nyilatkozó rendőr szerint a csecsemőt kórházba szállították és szerencsére sikerült stabilizálni állapotát.

– A férfi a házából hallotta a hangos sírást, de nem tudta honnan jöhet. Kiment a ház elé és akkor még látott egy fiatal fiút elfutni a szemeteskuka felől. Amikor belenézett a hulladéktárolóba, akkor meglátta a csecsemőt és azonnal értesített minket. – mesélte Darrin Frommeyer őrmester.

A 17 éves fiút nem sokkal később letartóztatták és gyilkossági kísérlettel vádolják, a gyermek édesanyját, egy mindössze 15 éves lányt pedig jelenleg is kórházban ápolnak. Nagy valószínűséggel ők ketten lehettek a gyerek szülei, és így akartak megszabadulni szerelmük nem várt gyümölcsétől, ám az apasági teszt még hátravan. Az édesanya viszont érthetetlen módon mindenki előtt titokban tudta tartani, hogy terhes hiszen vele élő anyukája és nővére sem tudta, hogy babát vár...

FOX10 News | WALA

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek