Csak azokat a virágokat fogyasszunk, amelyek nem lettek kemikáliákkal kezelve. Készíthetünk belőlük dzsemeket, lekvárokat, szörpöt, illatosíthatjuk vele a cukrot. A Edina azt is megtudta, hogy a sásliliom friss salátalevélhez hasonló, ízű enyhe gesztenyés beütéssel bír.
Valamennyi faj virága bimbója ehető is. Kínában évszázadok óta fogyasztják. Enyhén édes, lágy zöldség ízét a salátához, cukkinihez és a dinnyékhez hasonlítják. Édes szirmait desszertekhez ajánlják. – Nagyon ízlett, tényleg finom, s nem is gondoltam volna, hogy ehető.
Ma megtudtam azt is, hogy a tulipán szirmai uborkához hasonlítanak, a rózsák íze parfümös, a körömvirág szirmai erősen „zöld’ ízűek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.