Aktuális

Most megtudhatja, milyen a tökéletes pénisz

Bors

2015. július 25. szombat 15:00

Túl rövid? Túl hosszú? Csupasz? Bozontos? Most megtudhatja, hogy a nők milyen szempontok alapján ítélik szépnek a férfiak legbecsesebb részét.

Svájci kutatók felmérést készítettek 16 és 45 év közötti nők körében a pénisz szépségéről. A 105 résztvevőnek különböző méretű, és formájú férfi nemiszervekről készült fényképeket mutattak, ezeket osztályozniuk kellett, majd a különböző tulajdonságokat fontossági sorrendbe állítani. A hossz, kerület, a nyilás formája és helye, a makk formája, a herezacskó kinézete, a bőr állapota, a szőrzeté, valamint az általános kinézet volt, amit sorrendbe kellett állítaniuk.

A méret a lényeg?

Általában a férfiak legfőbb problémája a hossz. A felmérés eredménye szerint ez a nőket egyáltalán nem foglalkoztatja ennyire. Első helyen az általános kinézet, mondhatni összbenyomás végzett. Második szempont, ami praktikussági okokból érthető, de a kutatás szerint esztétikailag is fontos, a szőrzet ápoltsága. Harmadik helyezett az átmérő és a bőr állapota.

Csak ezután következett a makk formája negyedikként. A férfiaknak komplexusokat okozó hossz pedig az ötödik lett a hetes listán, így talán végre sokan fellélegeznek. Utolsó előtti a herék kinézete, majd a sort bezáró a nyílás helye és formája.

Utóbbi azért fontos, mert az orvosi kutatásban is jelentős szerepet töltött be, mivel esztétikai problémán kívül egészségügyi gondokat is okozhat a nyílás elhelyezkedése, de rengeteg esetben semmi gond nincs, csak a férfiak hiszik, hogy abnormálisak.

Sokan úgy gondolják, hogy valami probléma lehet velük, mivel a nyílás nem a makkjuk közepén található, ezért plasztikai sebészhez fordulnak a feltételezett gonddal. Pedig minden rendben van, ráadásul a nőket egyáltalán nem érdekli, és amíg egészségügyi gondok nincsenek, ez egy normális dolog, ahogy az is, hogy mindenféle forma és méret létezik.

Végeredményében tehát tökéletesen mindegy volt a nőknek a pénisz hossza, ráadásul a felmérésben résztvevők minél idősebbek, annál engedékenyebbek voltak. Milyen a tökéletes? Olyan nem létezik, de a nőknek az összkép a fontos, és az, hogy ápolt és tiszta legyen.

További cikkek

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Tragédia

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Óráink vannak hátra: mutatjuk, hol várható havas eső, hózápor

metropol.hu

Ronaldo elkápráztatta a szerelmét: szülinapi ajándékát egész Dubaj csodálhatta – Videó!

origo.hu

A postagalambot a csőre iránytűként segíti - galéria

mandiner.hu

Marine Le Pen unokahúga inkább Éric Zemmourt támogatná

kisalfold.hu

Egy tóban találtak rá az eltűnt csornai történelemtanár holttestére

origo.hu

Túl gyorsan hűl ki a Föld, kihalhat az élet

vg.hu

Már egy ideje terjedt a koronavírus, mire észrevettük

origo.hu

Átment a piroson a BMW-s, oldalról jött egy másik autó, a büntetés vérfagyasztó volt - videó

metropol.hu

Újabb áldozat jelentkezett: a híres énekes a jachtján erőszakolta meg az orvostanhallgató lányt

life.hu

Young G Béci elszólta magát Kulcsár Edina válásáról: ő másképp tudja a történetet

origo.hu

Így készülnek a téli olimpiára az orvosok - képek