Aktuális

Szexrabszolgaként tartotta szeretőjét és lányait a szörny

Bors

2015. május 28. csütörtök 21:00

241 év börtönre ítélték a mexikói Josef Fritzl-ként emlegetett férfit, amiért barátnőjét és lányait rabszolgaként tartotta, és perverz szexuális együttlétekre kényszerítette.

Jorge Antonio Iniestra Salas öt évig tartotta fogságban a nőket és erőszakolta meg őket számtalanszor ezalatt. A lányok tizenkét és tizennégy évesek voltak, amikor a férfi először erőszakoskodott velük. Az egyik lánnyal és gyerekével még azelőtt végzett, mielőtt elkapták volna, a testeket pedig anyja lakásában rejtegette egy hónapig, majd bátyja segítségével szabadult meg tőlük. A beteg férfi perverz szexjátékokra kényszerítette a nőket, és egy korsóban tárolta saját ondóját, hogy később megihassák azt.

A történet úgy kezdődött, hogy a férfi biztonsági őrként dolgozott, amikor megismerte barátnőjét, aki felett szép lassan teljesen átvette az uralmat. Lassanként elvette a szerelmes nő pénzét, felélte a számláit és módszeresen teljesen kiszolgáltatottá tette.

Miután Herrera a férfihoz költözött, elkezdte zaklatni őt és lányait. Salas kidolgozott egy jutalmazási rendszert, ha a nő megfelelően engedelmeskedett, pontokat kapott, ha elért egy pontszámot, láthatta lányait. Az osztrák szörnyhöz hasonlóan ő sem engedte se emberek közé, se az utcára a szolgáit. 2009-ben elköltözött a nőkkel együtt Iztapalapaba, ahol édesanyja él tizenhat másik emberrel. A férfi itt végzett az egyik lánnyal és az egyik tőle született csecsemővel, itt tárolta hullájukat a házban egy hónapig. Az egyetlen esély a menekülésre az volt, mikor Salas megéhezett és elment, hogy a környéken lévő kukákból összetúrja a napi adagot.

Az életben maradt lánynak négy gyermeke született erőszakolójától. A barátnő és lányai Stockholm-szindrómában szenvedtek, akárcsak osztrák sorstársuk, Josef Fritzl lánya, Elizabeth Fritzl, akinek hét gyereke született saját apjától.

Salas három rokona, akik segédkeztek neki a szörnyűségekben, szintén börtönbe került, az ítélet tizennyolc és húsz év. Jorge Antonio Iniestra Salas élete végéig a rácsok mögött marad, 241 évet kapott. 

További cikkek

Trágár

Karácsony Gergely: Szarok rá, hogy mi van a hangfelvételeken – videó

Luxus

Tovább habzsol a Gyurcsány-fióka: Floridai magánszigeten építkezik a budapesti közműholding vezetője

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

„Elképesztő sorok voltak” – írta Jámbor az aláírásgyűjtésről, aztán jött Hont, és megmutatta a valóságot

888.hu

Fekete-Győr András álomvilágban él

life.hu

"Rám talált a SZERELEM!"- Ezzel a magyar zenésszel jött össze Kulcsár Edina

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

kemma.hu

Exatlon - Váratlan helyről kapott üzenetet a megtört Esztergályos Patrik

origo.hu

Démoni külsejű lényt fotóztak egy fán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Máthé Dominik csak egyszer nézte vissza a gólját; elárasztották ajánlatokkal

origo.hu

Szijjártó Péter: A gazdasági növekedés egyik előfeltételét az erős nemzeti tulajdonú cégek jelentik

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

nemzetisport.hu

Fehérvár: ukrán középpályás érkezik a Dinamo Kijevtől

life.hu

Baukó Éva sem ment el szó nélkül Tóth Andi brutál kerek popsija mellett - Fotó

origo.hu

130 éve született Oliver Hardy, a Stan és Pan-filmek népszerű színésze - galéria