Aktuális

Ripityára zúzta apja koponyáját Marcel

G. J.

2015. május 27. szerda 05:20

Hangokat hallott és rendszeresen a falu közepén álló kereszthez imádkozott N. Marcel. A 26 éves férfi az anyját rituálisan feláldozta, és apja koponyáját is darabokra törte. Őket hibáztatta tönkrement házasságáért.

A magyar határtól ötven kilométerre lévő Giongi (Gyöngy) nevű faluban még soha nem történt gyilkosság. A lakók békésen élik mindennapjaikat, többnyire mezőgazdasággal és állattartással foglalkoznak. N. Marcelt mindenki ismerte, a helyiek szeme előtt nőtt fel. Élénken él bennük, ahogy a tehenét hajtotta a falu közepén.

A férfinak négy éve dőlt romba az élete. Felesége, aki addig együtt élt vele a szülői házban, elhagyta. Marcel sosem panaszkodott a környezetében, de az utcára kiszűrődő, egyre hangosabb vitákból tisztán kihallatszott, hogy a szüleit hibáztatja házassága felbomlásáért.

– Folyton azt vágta a fejükhöz, hogy ők üldözték el a feleségét innen. Az utóbbi időben a viták egyre gyakoribbá és durvábbá váltak – mondta a Borsnak Tereza, a szomszédasszony.

A falubeliek szerint Marcel egyre többet ivott, és olyankor nagyon furcsán viselkedett. Úgy tűnt, hangokat hall, folyamatosan magában beszélt és szitkozódott, mintha többen lennének körülötte. Ilyenkor legtöbbször a falu közepén lévő kereszthez sétált, letérdelt előtte és láthatóan imádkozott. Senki nem félt tőle a faluban, elfogadták, hogy ilyen, mert nem viselkedett agresszíven a saját családján kívül.

Pünkösd napján azonban a fiatalembernél elszakadt a cérna: brutálisan kivégezte, megkéselte mindkét szülőjét. Mint arról a Bors beszámolt: anyját keresztre feszítette oly módon, hogy egy deszkára fektette félmeztelenül, karjait kitárva, s leveleket és ruhákat dobált rá. Apja a házban feküdt vérbe fagyva, neki a koponyáját verte teljesen szét.

– A rendőrök szerint borzasztó látvány volt, minden csupa vér volt. Órákig tartott, mire feltakarítottak, most üres a ház. Rokonuk nem volt a faluban, úgy tudom, Marcel volt felesége fogja őket eltemettetni – tette hozzá a szomszéd.

Marcel, miután a szüleivel végzett, hajnalban az ortodox plébániára rohant félmeztelenül, zavartan, a nagykéssel a kezében, ami a gyilkos szerszám volt. Leheveredett az ajtó elé, és ott talált rá Micle Joan plébános, akinek meggyónta tettét. A pap értesítette a rendőröket. A helyiek szerint, amikor részegen hangokat hallott és Istenhez beszélt, ak­kor úgy tűnt, mintha neki akarna megfelelni.

További cikkek

Tragédia

Szívszaggató: egy 3 éves angyalarcú kislányt holtan találtak az ágyában

NASA

Döbbenetes felfedezést tett a NASA: Ez derült ki a Halálcsillag mélyéről

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

MTK: közleményben indokolják, miért nem járultak hozzá a halasztáshoz

borsonline.hu

Drámai pillanatok a székesfehérvári szupermarketben

origo.hu

Forradalmi döntés született, az egész világon elkezdődhet a repülő autók korszaka - videó

mandiner.hu

Oroszország harckészültségi ellenőrzésekbe kezdett

szon.hu

Íme Szabó Zsófi új fotója, ami lesokkolt néhány rajongót...

origo.hu

Elpusztult Ozzie, a világ legidősebb hím gorillája

nemzetisport.hu

Sportrádió: Nemcsak az Eb-t, az elmúlt éveket is vizsgálni kell – Kocsis Máté

origo.hu

Az ország, ahol annyira drága a sertéshús, hogy inkább krokodilt esznek

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

vg.hu

Tüdőátültetésre várt halála előtt Csollány Szilveszter

origo.hu

Varga Mihály: Az eddiginél magasabb kamatprémiumot fizet a Prémium Magyar Állampapír