Aktuális

Nők ezreivel szexelt, hogy megmentse őket

Bors

2015. május 15. péntek 15:00

Saját életüktől akarta megmenteni a sztriptíztáncosokat a magát a Micsoda nő lovagjának képzelő férfi.

Cory Standby házassága az első öt évben csodásan működött, megérkezett a közös gyerek, de a férfi ügyvédként rengeteg dolgozott és főleg hétvégente tudott családjával lenni. Tizenhárom együtt töltött év után a pár útjai elváltak.

A negyvenkilenc éves férfi a kapuzárási pániknak és a válás traumájának köszönhetően teljesen kivetkőzött magából. Korábban tökéletesen hétköznapi életet élt, de miután egyedül marad felszínre tört a vad énje, úgy gondolta, mindent kihoz a helyzetből, amit csak lehet.

Ekkor gabalyodott össze titkárnőjével, akivel az iroda minden szegletét felavatták, szexeltek a lépcsőn, de még a wc kabinban is. Fél év alatt véget ért a heves viszony, amit újabb és újabb alkalmi partnerek és aktusok követtek.

A tinédzserként viselkedő férfit barátai rángatták el először egy sztriptíz klubba, ami teljesen lenyűgözte.

- Teljesen letaglózott, amit az a rengeteg alig felöltözött nő művelt. Olyan voltam, mint egy gyerek az édességboltban. Az első alkalom után visszatértem ismét, de csak az italért fizettem, a lányoknak nem. Minél közelebb ülsz a színpadhoz, annál többet kell perkálni az piáért, és ha privát táncot akarsz még annál is többet. Dollár ezreket költöttem el esténként - mondta Cory.

Kapcsolatot kezdett a lányokkal, hosszasan beszélgetett velük, amíg az öltáncot járták. A munkájáról és az előző kapcsolatairól is rengeteget mesélt a táncosoknak, akik közül sokakkal viszonyt kezdett. Általában az irodába vitte a lányokat, az egyik ilyen eset közben az óvszer elől maradt, amit másnap találtak meg a többiek. Ez sem tartotta vissza, az irodájához közel eső boltok minden csinos alkalmazottjának udvarolt és mindenkivel flörtölt, akivel csak lehetett.

A rengeteget kereső férfi próbálta megmenteni a lányokat saját életüktől, legalábbis ő így látta. Cory úgy viselkedett, mint Richard Gere a Micsoda nő-ben, leszámítva a romantikus részeket. A férfi végül a teljes kiégés határán rájött, hogy ez nem mehet így tovább, és írt egy könyvet élete történetéről.

- Sóvárogtam a vad bulikért és a szexért, de nincs az a mennyiség ezekből, ami képes pótolni egy igazi párkapcsolatot. Azt mondom, ha tudsz valamit tenni azért, hogy megmentsd a házasságod, akkor lépj, ne dobd el csak úgy. Durva bulikon vagyok túl, újraéltem a fiatalságom, de magányos vagyok. Az élet nem ugyanaz egyedül, mintha van valakid, akivel meg tudod osztani. 

További cikkek

TRAGÉIDA

„Soha nem felejtem el a gázolaj szagát”- Kilencen haltak meg az M7-esen történt buszbalesetben

Sértés

Márki-Zay Péter nevetgélve beszélt arról, hogy sértegette a fogyatékkal élőket

Ez is érdekelhet

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor: Április után folytatjuk, és bővítjük a családtámogatásokat + videó

borsonline.hu

Családi tragédia Nyíregyházán: borzalmas dolgokat tett apjával egy férfi

life.hu

Kibuggyan ruhája alól A Nagy Ő bombázójának feneke - Erről a látványról maradt le Tóth Dávid (18+)

magyarnemzet.hu

Karácsony jobbkeze bosszút állt a kirúgott háromgyerekes családanyán

vaol.hu

Szarvascsordát gázolt a Szombathelyre tartó vonat Büknél

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

life.hu

Szívszorító felvétel! Utolsó tévés szereplése idején már az életéért küzdött Csollány Szilveszter

life.hu

Döbbenet: ez a gyönyörű nő lehet Vilmos herceg szeretője - Fotó

nemzetisport.hu

NB I: az MTK nem járult hozzá a Kövesd halasztási kérelméhez

origo.hu

Újra látták a rejtélyes kiskunsági fekete párducot