Aktuális

Elvágta felesége torkát, majd kényelmesen munkába indult

Bors

2015. május 6. szerda 21:00

Életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték kedden azt a gyógyszerészt, aki elmetszette négy gyermeke anyjának a torkát, majd összepakolt, és mintha semmi sem történt volna, elindult dolgozni.

A négygyermekes, 45 éves, pakisztáni származású Raheela Imrannal október 20-án brutális kegyetlenséggel végzett tulajdon férje, Imran Sharif. A férfi iskolába vitte gyermekeiket, majd hazaérve vita robbant ki közte és a nő között. A férj végül egy késsel elmetszette az asszony torkát, véres ruháit egy zacskóba csomagolta és a kocsijába tette, majd - mintha semmi sem történt volna - elindult munkába. A nő deréktól lefelé meztelen testére testvére talált rá. Sharif kezén még aznap kattant a bilincs, miután kocsijában megtalálták a gyilkosságnál viselt ruháit, amiktől - mint utólag elárulta - egyszerűen megfeledkezett, ezért nem szabadult meg tőlük.

A pár 16 évet töltött el házasságban, az utolsó időszakban azonban számtalan vitájuk volt: a férfi féltékeny volt a nő egyik unokatestvérére, és azt feltételezte, kapcsolatuk több, mint baráti. Még kémprogramot is telepített az asszony telefonjára, ami folyamatosan másolatokat küldött az üzenetekről. Mint a bírósági tárgyaláson kiderült, a férfi féltékenysége alaptalan volt: Raheela sokkal inkább “anyai” szeretettel viseltetett a fiatal rokon iránt.

Sharif ellen október 23-án emeltek vádat. Eleinte tagadta a bűnösségét, de később egy rabtársának beismerte tettét. A gyilkos fegyvert a mai napig nem találták meg, ugyanakkor enélkül is elegendő bizonyíték gyűlt össze ellene: kedden életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték - írja a Daily Mail. Leghamarabb 14 év és 9 hónap múlva bocsátható feltételesen szabadlábra.
 

További cikkek

Botrány

A hitközség elnöke Márki-Zayról: Nem tartom egy korrekt embernek azt, aki ilyeneket beszél

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Ezért érdemes most összegyűjtened 10 tojásos dobozt

origo.hu

Közzétettek egy teljes jelenetet az érkező Batman-filmből - videó

magyarnemzet.hu

Uniós biztos: a választásokig nem lehet szankcionálni Magyarországot

szon.hu

Micsoda fotó esett be Dominikából! Elalélt mindenki Pap Dorci popsijától!

origo.hu

A múltba ragadt a Microsoft összehajtható mobilja

origo.hu

1956-os szintjére zuhant vissza a brit autóipar termelése

vg.hu

Diplomáciával próbálják megelőzni az ukrajnai háborút

metropol.hu

Brutális hózápor csap le az országra, de van még egy rossz hírünk

borsonline.hu

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

origo.hu

Rejtély az első thaiföldi kísértethajó eredete, az ország külső segítséget kért