Aktuális

Egyen szörnyet Ön is a Gourmet Fesztiválon!

Hu-Zo

2015. május 22. péntek 13:30

Krokodilt is kóstolhat a fesztiválon, ha arra van gusztusa.

Ha valaki meg szeretné kóstolni, hogy milyen íze van egy krokodilnak, május 21. és 24. között megteheti Budapesten a Millenáris Parkban a Gourmet Fesztiválon. A receptet Bolyki Péter executive chef árulta el a Borsnak.

– Végy egy krokodilt – kezdte a bemutatót Péter.

– Mi Ausztráliából szerezzük be kockára vágva. Fiatal állat gerinc húsát használjuk. Ránézésre halszerű, állagra sertéskaraj, az íze a csirkéhez hasonlít. Pici olajon natúr megpirítjuk. Ehhez rendang mártást keverünk, ami kókusz alapú, lime levéllel, citromfűvel és egy kevés chilivel. Kínai palacsinta tésztára helyezünk rizst, kaliforniai paprikát, sárgarépát, bazsalikomot, koriandert, hozzátesszük a mártásos krokodilt, összetekerjük és már kész is. Ez a világon is egy különleges éteknek számít – mutatta a crocorollt Bolyki Péter.

További cikkek

Bejelentés

Túl messzire ment a baloldal a járványkezelés támadásában: Itt vannak Orbán Viktor legfrissebb bejelentései

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Ez is érdekelhet