Aktuális

Zsolt: én öltem meg Katalint, nem akart szexelni

Bors

Létrehozva: 2015.04.03.

Beismerte tettét az ivádi gyilkosság gyanúsítottja. A 37 éves K. Zsolt régen egy utcában lakott a 18 éves P. Katalinnal. Azért ölte meg, mert nem akart vele szexelni.

Sajtótájékoztatót tartottak ma (pénteken) a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságon a csütörtökön elfogott, gyilkossággal gyanúsított férfi ügyében. A 37 éves K. Zsolt részletes beismerő vallomást tett, elrendelték bűnügyi őrizetét és kezdeményezték előzetes letartóztatásba helyezését – számolt be a Heves Megyei Online.

A bátonyterenyei P. Katalin holttestére március 6-án, húsz kilométerre otthonától találtak rá Ivád határában. A gyanúsított vallomása szerint szexuális indíttatása volt a tettének, de szexuális erőszak nem történt. A lány halálát a fejére mért nagy erejű ütések okozták. A nyomozás eddigi adatai szerint a tini ott halt meg, ahol megtalálták, Ivád külterületén.

A férfi és az áldozat ismerte egymást, a gyanúsított régebben Bátonyterenyén ugyanabban az utcában lakott, ahol a fiatal lány. A férfi büntetett előéletű, korábban is követett már el erőszakos bűncselekményeket, nemi erkölcs ellenit is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek