Aktuális

Tapétázták Csörgő Adrienn testét - pikáns fotók

Hu-Zo

Létrehozva: 2015.04.12.

A kétszeres fitnesz­világbajnok Csörgő Adrienn sokszor szembesült azzal, hogy túl izmosnak tartják. Most megmutatta, hogy mennyire nőies is tud lenni.

Hat éve kezdett versenyezni Csörgő Adrienn fitneszedző.

– Akkor jött divatba a fitnesz mint sportág, és meg akartam magam méretni – mesélte a Borsnak Adrienn.

– Két évig csak ezüstjeim voltak, aztán 2012 decemberében, éppen a 33. születésnapomon Bangkokban athletic physique kategóriában WBPF világbajnok lettem. 2014-ben már a visszavonulás foglalkoztatott, de úgy gondoltam, még egy verseny belefér. Tizenkét hétig készültem, de a verseny előtt a bírók úgy döntöttek, hogy túl izmos vagyok, ezért át kellett mennem egy másik kategóriába. Végül egy ponttal előztem meg a második helyezettet, és így lettem tavaly ősszel Helsinkiben Miss Fitness Universe – emlékezett a világbajnok, akinek két hete különleges ötlete támadt.

– A versenyzőket sokan túl izmosnak, férfiasnak látják, de én meg akartam magam mutatni a nőiesebb oldalamról is. Olyan szexi képeket szerettem volna magamról, amilyenek tudomásom szerint másról itthon még nem készültek. Testfestés helyett szigetelőszalag-csíkokból és öntapadós laptapétából terveztünk testdekorációt Kökényesdi Zoltán fotóssal. Két órán át ragasztotta rám az elemeket, majd elkészültek a fotók. Eddig minden simán ment, de a szigetelőszalag levétele már nem volt olyan egyszerű. Voltak olyan helyek, ahova csak én nyúlhattam, de így is nagyon fájt. Viszont a végeredménnyel elégedett vagyok.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek