Aktuális

Pál: Élve fogom megnyúzni az élettársam gyilkosát

Délmagyar

Létrehozva: 2015.04.13.

Ittas sofőr gázolt halálra egy 61 éves, mezőgazdasági munkába tartó nőt szombaton kora reggel Magyarcsanádon. Élettársa bosszút ígér: azt mondja, megkeresi, és élve nyúzza meg a gázolót.

– Éppen egy barátom földjében dolgoztam, segítettem neki fokhagymát dikkelni, amikor láttam: az egyik ismerősöm szalad felém. Nem tudtam mire vélni a dolgot, aztán hallottam, hogy kiabál: Gyere gyorsan, nagy baj van! Azonnal kocsiba ültünk, és mentünk a baleset helyszínére, de mire odaértem, már hiába futottam oda Irénhez – mondta a Délmagyarnak a szombaton kora reggel halálra gázolt nő 61 éves élettársa, Simándi Pál.

A budapesti születésű férfi korábban idegenlégiós volt. „Öltem, raboltam, gyilkoltam, mikor mit kellett" – mesélte ezekről az évekről. Börtönben is ült, ahogyan a baleset áldozata is.

Utóbbi jó 30 éve leszúrta a férjét, 3 évet ült, ők ketten épp ez idő alatt ismerkedtek meg. Magyarcsanádon egy faluszéli, Dózsa György utcai házban éltek együtt, gazdálkodtak, állatokat is tartottak.

A rendőrség a lapot úgy tájékoztatta, a Mitsubishi Canter kisteherautóval a Nicolae Balcescu utcán a Táncsics sor felől a Dózsa György utca irányába hajtó 50 esztendős, makói illetőségű D. Sándor a Dózsa György és a Nicolae Balcescu utca kereszteződésében nem adta meg az elsőbbséget a neki balról érkező kerékpárosnak, és elütötte. A 61 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Egy közelben lakótól úgy tudni, az asszony gyökerezni indult, és a kisteherautó kerékpárjával együtt métereken át tolta, a feje beszorult a sárhányó és a kerék közé. A helyszínen még vasárnap is látszottak a gázolás nyomai, egy vérfolt és a helyszíneléskor felrajzolt krétajelek – mint a Délmagyar meggyőződött róla, a kereszteződés nem túl forgalmas, jól belátható, és táblák is figyelmeztetnek az elsőbbségadási kötelezettségre.

Az elsődleges vizsgálatok alapján ittasan vezetett a kisteherautó sofőrje, akit az ittasan elkövetett halálos gázolás gyanúja miatt a Makói Rendőrkapitányság őrizetbe is vett, és kezdeményezte előzetes letartóztatását. „Meg fogom keresni, és élve megnyúzom!" – ígérte hangjában nem kevés indulattal Simándi Pál.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek