Aktuális

Kegyetlen: Viktória halálra éheztette kedvenceit

F. G.

Létrehozva: 2015.04.04.

Kutyáját és két macskáját hagyta éhen halni egy pécsi nő. Az állatok a kínok kínját élték át, az utolsó napokban már egymásból ettek.

A rendőröket is megdöbbentette az a látvány, ami Pécs belvárosában, a Könyök utca egyik társasházának lakásában fogadta őket. Már a folyosón orrfacsaró bűz terjengett, a lakásban három csonttá aszott, oszlófélben lévő állatot találtak. Minden jel arra utalt, hogy éhen haltak. A szomszédok szerint a legtovább élő egyik macska még a kutyába is belekóstolt, annyira éhes volt. A 37 éves R. Viktóriának a napokban kellett volna bíróság elé állnia, de nem jelent meg a tárgyaláson. A Bors az egyik közösségi oldalon érte utol, azt írta, nem tud magyarázatot adni tettére. Picur nevű kutyája mindennél fontosabb volt neki.

– Elvesztettem a legfontosabb dolgot az életemben, így már nem érdekel, mi lesz velem – írta az asszony, aki elismerte, hogy tavaly májusban és jú­niusban hetekig nem ment be a lakásába. – Amikor megláttam, hogy nem élnek, a legnagyobb butaságot csináltam, amit lehet, otthagytam őket. Összeomlottam, utána már nem volt visszaút – tette hozzá. Az asszony azóta sem ment vissza a lakásába, és többet nem is akar.

A nő egyik ismerőse szerint Picur nagyon energikus, mozgékony kutya volt, imádott a gazdival sétálni. Tavaly valami megváltozott Vikinél, nem evett rendesen, és alig akart kimozdulni a lakásból.

Az asszony három év börtönre is számíthat. Azt mondta, hogy elfogadja majd a bíróság döntését, mert hibásnak érzi magát, ezért ügyvédet sem akar, és fellebbezni sem fog a bíróság döntése ellen.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek