Aktuális

Hetente kétszer fürödhet Tarsoly Csaba

M. S.

Létrehozva: 2015.04.14.

Szüleit és lányait jelölte meg kapcsolattartójának a két hete előzetes letartóztatásba helyezett Tarsoly Csaba. A Quaestor-vezér napi egy órát levegőzhet.

Eddig nem találkozhatott egyetlen hozzátartozójával és ismerősével sem az előzetes letartóztatásba helyezett Tarsoly Csaba.

A Quaestor-vezér egyik barátja lapunknak el­mondta: Tarsoly két huszonéves lányát és a szüleit jelölte meg kapcsolattartónak, velük már beszélhetett telefonon, ám a havi egy személyes találkozásra korlátozott beszélőre még nem kerülhetett sor.

Tarsoly havonta két csomagot kaphat, akárcsak a többi rabnak, neki is egy élelmiszer- és egy piperepakk engedélyezett. Naponta egy órát sétálhat, fennmaradó idejét a cellájában tölti zárkatársa társaságában. Hetente kétszer fürödhet. Eddig egyetlen alkalommal hallgatták ki.

Közben az FN24 arról értesült, hogy bezárt a Quaestor központi, fővárosi irodája. Az ajtóra egy rövid tájékoztató levelet függesztettek, amely szerint átmenetileg szünetel a személyes ügyfélfogadás. A portál szerint az Astoriához sem érdemes menni, az ottani pont is zárva van.

A társaság weboldalán egy szót sem ejtenek a zárásról, s arról sem, várhatóan mikor nyitnak ki újra. Pedig pillanatnyilag elég fontos lenne a nyitás és az ügyfélfogadás, mivel a kirendelt felügyeleti biztos irányításával megkezdődött a Quaestor Értékpapír-kereskedelmi Zrt. Ügyfélegyenlegeinek kiküldése. Most derül ki, hogy a cég lenyúlta-e az ügyfelek értékpapírszámláiról a pénzt, megtakarítást vagy sem. Ha egy ügyfél eltérést talál a saját és a kiküldött egyenlege között, azt április 20-ig kell jeleznie a Quaestornál. Kérdés, hogy addig helyreáll-e az ügyfélfogadási rend, a céggel ugyanis telefonon sem lehet egyez­tetni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek