Aktuális

Házi feladata miatt ugrott halálba az iskolás

Bors

Létrehozva: 2015.04.01.

A kislányt tanárnője küldte haza, mert nem volt rendesen megcsinálva a leckéje. Félelmében a hetedik emeletről vetette magát a mélybe.

Szörnyű tragédia történt a kínai Hangcsu városában. Egy mindössze 11 éves kislány ugyanis kiugrott hetedik emeleti lakásuk erkélyéről és szörnyet halt. Az okok még inkább megrázóak.

A negyedik osztályos lányt tanárnője a végzetes napon hazaküldte az iskolából, ugyanis napok óta nem írt házi feladatot.

– Nem csak hogy nem írt házit, de még a tanárnőjének is hazudott, így felhívta a szüleit, hogy beszélgessenek el vele, ha hazaérnek. A kislánynak annyi lett volna a dolga, hogy otthon megírja a leckéjét, majd bemutatja azt az iskolában is. A szülők nagyon barátságosak voltak és egyáltalán nem tervezték, hogy megbüntetik. – idézi a Shanghaiist a Hemu Általános Iskola igazgatóját.

A kislány viszont rettegett tőle, hogy szülei megbüntetik, és amikor meglátta, hogy édesanyja leparkol a ház előtt, leugrott a hetedik emeleti erkélyről. Bár a segítség hamar megérkezett hozzá, a kórházba szállítás után belehalt a sérüléseibe. A hatóságok vizsgálják az eset hátterét.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek