Aktuális

Eltűnt: ukrán férfival látták utoljára a 19 éves Patrikot

Bors

Létrehozva: 2015.04.13.

Rejtélyes körülmények között veszett nyoma a 19 éves, budapesti Rinyu Patriknak. A fiatal egy barátjával indult szórakozni a szombat éjszakába, azonban az egyik dohányboltban hozzájuk csapódott egy harmincéves ukrán férfi is.

Az idősebb ember később belekötött Patrik barátjába, aki ezért hazament. Ekkor látták utoljára Patrikot. Csupán egyik cipőjét találták meg a lakóhelyéhez közeli ház előtti árokban. A családja, barátai és az ismerősei azóta éjt nappallá téve keresik a fiút:

– Vasárnap hajnalban látták utoljára, azonnal bejelentettük a rendőrségen – mondta Patrik édesanyja, Judit. – Utoljára fekete szövetkabát, sötét póló és fekete vászoncipő volt rajta. Különös ismertetőjele a bal mellkasára tetovált, jamaicai zászló. Sajnos Patrikról azóta sincs hírünk, de az egész családja keresi, nagyon reméljük, hogy a nyomozás eredményes lesz.

Az ismerősök attól rettegnek, hogy Patrik nagy bajban van, ugyanis úgy tudjuk, az ukrán férfi a budapesti éjszakában hazugságokkal fiatal fiúkra vadászik, akiket le­itat. A fiatal családja és a rendőrség kéri: bárki, aki látta Patrikot, vagy tud valamit az esetről, hívja a rendőrséget a 107-es, a 112-es vagy az ingyenes 80/555-111-es telefonszámon.

FOKOZOTT FIGYELMET KÉRÜNK!!!!Eltűnt neve: Rinyu PatrikÉletkor: 19 évesEltűnt: 2015.04.12.Utolsó ismert tartózkodási...

Posted by Eltűnt emberekért-megoszthatod on 2015. április 12.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek