– Nagy megtiszteltetést jelentett számomra ez a feladat, de még nagyobb felelősséggel járt – árulta el a Borsnak a híres séf, akivel pénteken a TV2 képernyőjén indul A konyha ördöge.
– A köztársasági elnök kérése mindig az volt, hogy jó ízű, magyar ételek kerüljenek az asztalra. Pontos protokoll szerint kellett elkészíteni az ételeket, volt olyan vendég, aki kizárólag halat evett, figyelembe kellett venni, ha valaki diétázott és akadtak ételallergiával küzdők is, de az alapanyag kiválasztásán volt főként a hangsúly. A legfontosabb szempont mindig az volt, hogy magyar ételek készüljenek, ami túlmutat a lecsón és a gulyáson – magyarázta Bereznay, aki a Bors kérdésére azt is elárulta, Sólyom László sosem volt válogatós, szerette a jó ízű, magyar fogásokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.