Aktuális

Pszichikailag károsodott a megrontott fiú

M. S.

2015. január 15. csütörtök 04:30

Bár az apa tagadja a súlyos vádakat, nehéz feladat lesz bizonyítania, hogy nem gyermeke, hanem ő hazudik.

Négyéves kisfia megrontásával vádolnak egy 41 éves apát – számolt be tegnap a Bors. Bár a férfi nevét és arcát vállalva a büntetőper első tárgyalásán ártatlannak vallotta magát, ennek bizonyítása felettébb nehéz feladat lesz számára.

A Bors információi szerint ugyanis a pszichológiai szakvélemény egyértelműen megállapította, hogy a kisfiú által elmesélt szörnyű történések valós élményeken alapulnak. A gyermek vizsgálatakor az is kiderült, hogy Benjire nem jellemző a hazudozás, valótlan történések kitalálása. A kisfiút a hatóság javaslatára jelenleg is pszichológus kezeli, ugyanis fennáll a lehetősége, hogy a megrontása során átéltek hatására maradandó pszichoszomatikus betegségek alakuljanak ki nála.

Apja, Bagdi Benjamin többször is összeütközésbe került a törvénnyel: 2012 áprilisában könnyű testi sértés, 2008-ban sikkasztás miatt vonták felelősségre. A Mosonmagyaróvári Városi Bíróság 1995 júniusában szemérem elleni erőszak miatt ítélte el jogerősen, a férfi egy kislányt rontott meg. Bagdi a kiszabott négyéves büntetéséből kettőt töltött le, 1997 decemberében szabadult.
 

További cikkek

NASA

Döbbenetes felfedezést tett a NASA: Ez derült ki a Halálcsillag mélyéről

TRAGÉIDA

„Soha nem felejtem el a gázolaj szagát”- Kilencen haltak meg az M7-esen történt buszbalesetben

Ez is érdekelhet