Aktuális

Kiugrott a liftből a győri szatír első áldozata

M. S.

2015. január 7. szerda 04:30

Hatalmas szerencsének köszönheti az elsőként megtámadott, 21 éves lány, hogy nem járt úgy, mint a győri szatír második, 17 esztendős áldozata. M. Balázs egy tízemeletes ház tetején akart szexet.

Páratlan lélekjelenlétének és a szerencsének köszönheti megmenekülését a győri szatír elsőként megtámadott áldozata – tudta meg a Bors. A Sopronkőhidai Börtönből frissen szabadult M. Balázs először egy 21 éves lányt szemelt ki a győri lakótelepen. Egy tízemeletes házig követte az ifjú hölgyet, majd vele együtt beszállt a liftbe.

Információink szerint a szatír elővette a kését, megfenyegette a lányt, majd megnyomta a 10. emelet gombját. A tetőre akarta cipelni áldozatát. Csakhogy egy liftre váró ember a hetedik emeleten megnyomta a hívógombot, így a liftajtó kinyílt a hetediken. Ezt a pillanatot használta ki a lány, hogy kiugorjon a férfi szorításából.

A történet folytatása már ismert. M. Balázs megerőszakolt egy 17 esztendős lányt, a tini édesapja fogta el a szatírt. A lány és édesapja is nyilatkozott a szörnyű pillanatokról, az egykori kommandós a szolgálatban megtanult fogásokkal vitte földre gyermeke meggyalázóját, majd volt kollégái kiérkezéséig visszatartotta őt.

A Győri Járásbíróságon kedden harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték M. Balázst. A férfi papucsban és abban a kabátban érkezett, ami a rendőrség korábbi felvételein is látszik: koszos volt, vélhetően attól, hogy a lány édesapja a földre teperte. Az esetről azt mondta, hogy nem szexuális céllal fogta le a lányt, hanem rabolni akart. Ügyvédje szerint megbánta a tettét.

A többszörösen büntetett gyanúsítottról dr. Máté Kinga bírósági szóvivő úgy nyilatkozott: jelen adatok szerint a három csapás szabály alkalmazható lehet az ő esetében, ami életfogytiglani büntetést jelent.

 

Sokkoló eset a Nagykörúton

A rendőrség keresi azt a két férfit, aki tavaly július 13-án hajnali fél négy körül a budapesti belváros közepén, a Dob utca és az Erzsébet körút kereszteződésében erőszakolt meg egy nőt. Egyikük megfenyegette, majd megerőszakolta az áldozatot, a másik pedig nézte. Térfigyelő kamerás felvétel van az elkövetőkről, akinek információja van róluk, az szóljon a rendőrségnek (segélyhívó: 107, 112, VII. kerületi kapitányság: 1/461-81-00, telefontanú: 80/555-111).

További cikkek

Tragédia

Most kaptuk: Megöltek egy embert a 16. kerületi Centenáriumi lakótelepen

LikeFight

LikeFight: Orbán látványosan lekörözte Márki-Zayt

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti

888.hu

Tudtad, hogy te vagy a legkorruptabb az Európai Unióban?

life.hu

Ítéletidő! Figyelmeztetést adott ki a Meteorológiai Szolgálat

magyarnemzet.hu

Deák Dániel: Nem lesz semmi a baloldal népszavazásából

szon.hu

Bogár sírt és remegett - A nyírvasvári férfi először nem akarta átadni a kutyát az állatmentőknek (videó)

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

origo.hu

Hivatalos fizetőeszközként vezetnék be a bitcoint a földi paradicsomban

ripost.hu

Összeomlott a magyar színésznő Babicsek Bernát temetésén, nem bírta tovább

origo.hu

Váratlanul meghalt a fiatal magyar énekesnő

origo.hu

Békésen autózott a kihajtó felé, sikítani se volt ideje, és már az élete volt a tét - videó

origo.hu

Viharos szelet, hózáporokat hoz a hidegfront