Aktuális

Elképesztő dolgot tett az IKEÁ-ban a férfi

Bors

2015. január 23. péntek 16:30

Nagyon élvezte a kalandot az a férfi, aki két napon át gyakorlatilag az IKEÁ-ban élt, de nem kapták el. Még blogot is írt a tapasztalatairól.

Harvey Champine az egyik svédországi IKEA üzletben jól belakmározott a hotdogokból, amikor rátört az álmosság. Mivel tele volt a hasa a sok olcsó hússal, rátört az álmosság, az áruházban pedig rengeteg ágy volt, nagy volt a kísértés, hogy magára húzza a takarót az egyik gyerekeknek készített emeletes ágyon és aludjon egyet. Így is tett.

Amikor felébredt, rájött, hogy már mindenki hazament, a bolt már bezárt éjszakára. Nem esett pánikba, nem kereste a biztonságiakat, hanem úgy döntött, a másik oldalára fordul és visszaaludt, írja az Emirates 24/7.

Másnap reggel az üzlet újra megtelt vásárlókkal, Harvey is felébredt, lemászott az ágyról, és senkinek fel sem tűnt, hogy egész éjszaka hívatlan vendég volt az IKEÁ-ban. Vett egy adag húsgolyót, egy kis innivalót és hazament. Aznap éjjel már a saját ágyában aludt.

A férfit annyira magával ragadta a kaland, hogy így zárta a blogjába írt bejegyzését: "Ez a nyaralás mindent vitt! Öt csillagot fogok adni az IKEÁ-nak a TripAdvisoron".
 

További cikkek

Kamatstop

A kamatstopnak köszönhetően 30 milliárd forint marad a magyar családoknál

KRESZ

Mozgáskorlátozottak helyén, tilosban parkolt Karácsony Gergely szolgálati autója - videó

Ez is érdekelhet